Verbalni duel

O'Neal Nurkiću: Ti si mekušac, Jusuf mu odgovorio

"Ne možeš tužiti nekoga, samo moraš podići svoje veliko du*e i nekom uzvratiti udarac. Što misliš o tome, mekušac?", izjavio je nekadašnji centar LA Lakersa.
Sport / Košarka | 13. 01. 2024. u 16:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Legendarni NBA centar Shaquille O'Neal žestoko je prozvao najboljeg bh. košarkaša Jusufa Nurkića. Naime, O'Neal je za američke medije kazao da je čuo da će Jusuf tužiti Draymonda Greena za napad, nakon što je košarkaš Golden Statea namjerno udario na parketu. Shaquille je istakao da je Nurkić mekušac te da će uništiti sve ono što je on napravio od visokih igrača.

"Ne znam je li istina ili ne, ali želim se obratiti Jusufu Nurkifu, Nurkiću, kako god se zvao. Priča se o podizanju prijave protiv Draymonda Greena. Ja imam problem s tim. To samo pokazuje kakav si mekušac. Uništit ćeš sve ono što sam ja napravio od visokih košarkaša. Razlog, gospodine, što te je Draymond udario je taj što zna da mu nećeš uzvratiti. Mekušac si što si uopće pomislio da podigneš tužbu. Ovo je nešto što bih ti rekao u lice ako bih te vidio. Ne možeš tužiti nekoga, samo moraš podići svoje veliko du*e i nekom uzvratiti udarac. Što misliš o tome, mekušac?", izjavio je nekadašnji centar LA Lakersa.

Nije se dugo čekao Nurkićev odgovor:

"To nikad nisam rekao! Ljudi izmišljaju ta sr*nja. Shaqiloviću, ja nisam odavde. Ne gubi mi se novac i nitko se više ne tuče u ovoj NBA ligi", poručio mu je Nurkić na X-u.

Kopirati
Drag cursor here to close