Završen play in

VIDEO I Miami prošao Chicago, Pelicans izbacili Kingse

New Orleans i Miami nastavljaju svoj put u play offu. Jedni i drugi sz preživjeli igraju bez svojih najboljih igrača.
Sport / Košarka | 20. 04. 2024. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

To što su Miami i New Orleans igrali bez najvećih zvijezda, Ziona Williamsona i Jimmyja Butlera nije pomoglo njihovim rivalima Chicago Bullsima i Sacramento Kingsima. Posljednji krug play in-a je završen, Pelicansi će u play offu igrati protiv Oklahome, Miami ide na Boston.

"We want Boston", odjekivalo je Kaseya centrom u Miamiju, kada je postalo jasno da njihova ekipa ponovo ide na megdan Bostonu. Imali su košarkaši Miamija dvije velike serije. Jednu od 19:0, u prvoj četvrtini, drugu 14:0 sredinom drugog poluvremena nakon kojih je sve bilo jasno. Imao je Miami 34:17 vodstvo, 82:60 na ulasku u posljednju četvrtinu. Na kraju je bilo 112:91

Video: Miami - Chicago 

Tyler Herro je ubacio 24 poena, rookie Jaime Jaquez Jr. je također odigrao odličnu utakmicu, dodao je 21 poen. Pomenuti dvojac pratili su Kevin Love (16 poena) i Bam Adebayo (13). Kod Bullsa je najbolji bio DeMar DeRozan s 22 poena te 4 asistencije i 3 skoka. Nikola Vučević je dodao 16 poena, 14 skokova i 5 asistencija.

I Pelicansi su do pobjede došli bez svojeg najboljeg igrača jer se Zion Williamson ozlijedio u dvoboju protiv Lakersa. Ingram, Valančiunas i ostali su lomili Kingse, sve tamo do početka četvrte četvrtine, bolje rečeno do polovine posljednje dionice. Na manje od šest minuta do kraja utakmice New Orleans je vodio 97:79. Do kraja utakmice Kingsi su ublažili poraz 105:98.

Video: New Orleans - Sacramento 

Brandon Ingram je bio najbolji strijelac Pelicansa s 24 poena uz po 6 skokova i asistencija. Jonas Valančiunas je ubacio 19 poena i dodao 12 skokova. De‘Aaron Fox jeste bio na svojoj razini (35 poena), Sabonis također (23 poena, 14 skokova), ali to očito nije bilo dovoljno.

Kopirati
Drag cursor here to close