Play in

VIDEO I Sixersi se provukli, Coby White sredio Hawkse

Philadelphia će u prvom kolu play offa igrati protiv New Yorka, dok će Hawksi prvi puta nakon tri godine propustiti doigravanje.
Sport / Košarka | 18. 04. 2024. u 09:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sixersi su mučili u prvom poluvremenu, Miami je vodio na poluvremenu 51:39. Embiid i društvo nisu odustajali. 40 sekundi prije kraja Oubre Jr. pogađa uz dodatno za plus tri.

Herro je nakon time out blokiran, naletio je na iskusnog Batuma. Maxey je siguran s linije slobodnih bacanja. Za vodstvo Sixersa pet razlike. Highsmith vraća u život u Miami. Izgledalo je kako košarkaši Philadelphije imaju problem, ali je opet Oubre izvukao dva slobodna. Slobodna preko kojih su na kraju stigli do pobjede 105:104.

Miami ide na popravni, u petak će igrati protiv Chicaga. Joel Embiid je na 23 poena dodao 15 skokova, Nicolas Batum je stao na 20 poena, Tyrese Maxey je dodao poen manje. Jimmyja Butlera je mučilo koljeno, na kraju je pak stigao do 19 poena, dok je Tyler Herro vodio Miami s 25. Philadelphia će u prvom kolu play offa igrati protiv New Yorka.

Video: Philadelphia - Miami 

Coby White je odigrao svoju utakmicu sezone, zatrpao je koš Atlanta Hawksa. Ubacio je White 42 poena, Chicago Bullsi su sredili

Atlanta Hawkse 131:116. Do play offa i utakmica protiv Bostona ostala je još jedna prepreka, Miami.

Već nakon prve četvrtine Bullsi su imali velikih 44:20, Hawksi su zaprijetili u drugoj, ali su onda White i društvo otišli na 110:92 i utakmica je tu dobrom dijelom odlučena. Pored White, Chicago je imao Nikolu Vučevića s 24 poena i 12 skokova, DeMar DeRozan je postigao 22 poena uz šest skokova i devet asistencija.

S druge strane Dejounte Murray ubacio je 30 poena, Clint Capela i Trae Young po 22, a Bogdan Bogdanović 21, ali to je bilo premalo. Hawksi će prvi puta nakon tri godine propustiti doigravanje.

 

Kopirati
Drag cursor here to close