Sjajna partija Anthony Edwards

VIDEO I Edwards i Minnesota bacili rukavicu izazova prvacima

Tri dana nakon operacije koljena, trener Timberwolvesa Chris Finch bio je na klupi u drugom redu, pored zapisničkog stola i iza pomoćnog trenera Micaha Norija koji je naravno dobivao upute.
Sport / Košarka | 05. 05. 2024. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Minnesota ove sezone ima adute za velike stvar. Barem je to pokazala u dosadašnjem dijelu play offa. Anthony Edwards je odigrao fenomenalnu utakmicu. Ubacio je 43 poena, Naz Reid je od svojih 16, 14 dodao u posljednjoj četvrtini, dok je Karl-Anthony Towns i pored problema s prekršajima uspio ubaciti 20 poena.

U takvoj situaciji Denver nije uspio izbjeći poraz, Minnesota je slavila 106:99. U gostima.

Tri dana nakon operacije koljena, trener Timberwolvesa Chris Finch bio je na klupi u drugom redu, pored zapisničkog stola i iza pomoćnog trenera Micaha Norija koji je naravno dobivao upute. Edwards je pogodio dva slobodna bacanja za 98:91, Jokić je promašio tricu, gosti su povezali četiri poena, Porter Jr. je napravio prekršaj u napadu, pa su Nuggetsi bili u zaostatku 91:102

Video: Denver - Minnesota 

Tih jedanaest poena zaostatka jednostavno nisu mogli stići za minutu i pol. Dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić na svom kontu je mao 32 poena, osam skokova i devet asistencija za Denver, ali je imao i sedam izgubljenih lopti. Jamal Murray zabio je 17 nakon što je u prvom poluvremenu ostao bez poena.

"U drugom poluvremenu nisam osjećao ni približno dovoljno discipline i ni fizičke snage kako bi ih zaustavili. I oni su mogli dobiti sve što su htjeli. Edwards nema slabih točaka, I bit će vraški izazov pokušati ga usporiti", rekao je trener aktualnih prvaka Michael Malone.

Kopirati
Drag cursor here to close