Sunsi su bili kandidati za naslov

VIDEO I Minnesota pomela Phoenix, igrač ozlijedio svog trenera

Prva pobjeda franšize u doigravanju nakon 20 godina došla je nakon što je trener Chris Finch morao napustiti parket. Na njega je u jednom trenutku jednostavno naletio Mike Conley. Finch je iznesen s parketa, navodno je stradalo koljeno.
Sport / Košarka | 29. 04. 2024. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bili su kandidat za naslov. Jesu izbjegli play in, ali su već na prvoj stepenici play offa zaustavljeni. Četiri utakmice u kojima je Minnesota uglavnom dominirala.

Zvijezda Minnesote Anthony Edwards primijetio je početkom treće četvrtine da su Phoenix Sunsi promijenili obranu, da su odlučili igrati jedan na jedan protiv njega. On je to itekako iskoristio. Nakon devet poena u prvom poluvremenu, u drugom je Anthony bio nezaustavljiv, dodao je 31. Na njegovi 40 došlo je 28 Karl-Anthony Towns za slavlje Minnesote 122:116.

Prva pobjeda franšize u doigravanju nakon 20 godina došla je nakon što je trener Chris Finch morao napustiti parket. Na njega je u jednom trenutku jednostavno naletio Mike Conley. Finch je iznesen s parketa, navodno je stradalo koljeno i pitanje kako će i hoće li voditi ekipu u play offu dalje. Dvije minute prije gosti su vodili 116:111. Conley je dodao dva slobodna bacanja, Durant je izgubio loptu, ali je Okogie mogao vratiti Sunse u život da je pogodio barem jedno od dva slobodna. Nije niti jedno.

U konfuznoj završnici, Minnesota je uspjela zadržati svoju prednost. Durant jeste ubacio 33 poena, Devin Booker čak 49, ali je ostatak ekipe bio nevidljiv. Nitko preko devet poena. Nurkić je ubacio devet uz 8 skokova.

Video: Phoenix - Minneosta 
 

Košarkaši Indiana Pacersa pobijedili su Milwaukee Buckse u četvrtoj utakmici prve runde. Rezultat je bio 126:113, a Pacersi su tako poveli s 3-1 u seriji. Bucksi su u velikom hendikepu jer im ne igra njihov najbolji igrač Giannis Antetokounmpo zbog ozljede i vidi se koliko su drugačija ekipa kad ga nema na parketu.

Centar Indiane Myles Turner odigrao je svoju najbolju utakmicu u ovoj seriji. Završio je s 29 poena, devet skokova i četiri asistencije. Pogodio je i sedam trica. S druge strane najbolji je bio Brook Lopez s 27 poena i devet skokova.

Kopirati
Drag cursor here to close