Zbog svega što je za života za nju napravila

Vannesu Bryant tuži njena majka

Sofia od kćerke sada traži i isplatu iznosa koji joj navodno pripada zbog toga što je za nju radila kao osobna asistentica i dadilja za dvije unuke.
Sport / Košarka | 12. 05. 2023. u 01:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubitelji košarkaše, posebno NBA lige teško se i danas mire s činjenicom da su prošle tri godine od smrti jednog od najvećih koji je igrao pod koševima Kobeja Bryanta. Njegovo ogromno bogatstvo, više od 600 milijuna dolara naslijedile su supruga Vanessa i još dvije kćerkice. Međutim, znate kako to biva kada je pitanju novac, nasljedstvo, stvari se znaju komplicirati. sada je u priču upala i Bryantova punica, a Vanessina majka Sofia.

Odlučila je podignuti tužbu protiv vlastitog djeteta "zbog svega što je za života za nju napravila" i za to traži ogroman novac. Netko će reći, tipično američki. Navodno je majka Sofia za Kobejevog života s njime imala ugovor o njenom dosmrtnom uzdržavanju, a gospođa Sofia od kćerke sada traži i isplatu iznosa koji joj navodno pripada zbog toga što je za nju radila kao osobna asistentica i dadilja za dvije unuke.

Sada je javila i sama Vanessa tvrdeći kako je njena majka sada samo iznuđuje, što opet mnogima izgleda nevjerojatno. Majka od Vannese traži ni manje ni više nego 7.5 milijuna dolara.

"Ja i njen zet smo je podržavali jer sam ja to tražila. Sad želi naplatiti 96 dolara po satu jer je navodno radila 12 sati dnevno 18 godina pazeći unučad. Ustvari je samo povremenu čuvala moje starije djevojčice kada su bile manje.

Ranije ove godine tražila sam joj novi dom, a ona je tjedan dana kasnije dala intervju u kojem je napala našu obitelj uz brojne lažne optužbe. Živjela je godinama u apartmanima, nije plaćala ništa i onda napravi ovako nešto. Ona želi naš i njegov novac i spremna je na sve" pojasnila je Vannesa u još jednoj sapunici koja je čini se dobila svoje obrise.

Kopirati
Drag cursor here to close