Pad helikoptera

Skoro 30 milijuna dolara odštete Bryantovoj supruzi zbog širenja fotografija nesreće

U sudskom procesu u vezi s dijeljenjem fotografija snimljenih u području nesreće u kojoj je smrtno stradalo devet osoba, sud je presudio naknadu protiv Grada Los Angeles, čija je uprava podijelila fotografije
Sport / Košarka | 02. 03. 2023. u 07:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vannesa Bryant, supruga proslavljenog američkog košarkaša Kobea Bryanta, koji je poginuo u helikopterskoj nesreći u siječnju 2020. godine, kao rezultat tužbe za fotografije sa mjesta pada helikoptera dobit će odštetu u vrijednosti 28,85 milijuna dolara, javlja Anadolija.

U sudskom procesu u vezi s dijeljenjem fotografija snimljenih u području nesreće u kojoj je smrtno stradalo devet osoba, sud je presudio naknadu protiv Grada Los Angeles, čija je uprava podijelila fotografije.

Prema odluci suda, Grad Los Angeles, koji je podijelio fotografije nesreće, na osnovu oštećenja obitelji, platit će 28,85 milijuna dolara odštete Kobeovoj supruzi Vanessi Bryant.

Odšteta uključuje i raniju odštetu za koju je odluka donesena u kolovozu 2022. godine, a koja je iznosila 16 milijuna dolara.

Kobe Bryant, koji se smatra jednim od najvećih košarkaša ikada, putovao je sa kćerkom Giannom i još sedam osoba na košarkašku utakmicu kada se helikopter u kojem su bili srušio nedaleko od Calabasasa u Californiji, 48 kilometara od Los Angelesa.

 

Kopirati
Drag cursor here to close