Tvrde da su napadnuti nakon utakmice

Turci ogorčeni, prijete napuštanjem Eurobasketa

"Neka se nitko ne zavarava da smo glupi. Oni će nam donijeti snimke iz tog hodnika kako bismo se uvjerili da je istina ovo što govorimo. Ako ne dobijemo snimke, napuštamo turnir" poručio je Onan.
Sport / Košarka | 05. 09. 2022. u 08:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izuzetno burno bilo je na utakmici između Gruzije i Turske. Furkan Korkmaz i Duda Sanadze su se skoro potukli, Ataman je isključen, a prema tvrdnjama iz tabora Turske, žestoko je bilo i po završetku. Naime, oni tvrde kako je Korkmaz napadnut i u svlačionici.

Da stvar bude gora, opet su suci griješili. Nisu vidjeli kako su tijekom prekida odnosno sukoba Korkmaza i Sanadzea "nestale" 22 sekunde sa semafora. Ne jedna, dvije, tri, već skoro cijeli napad.

Uz to, pomoćni trener Turske, Hakan Demir tvrdi kako je na putu do svlačionice napadnut njihov košarkaš od strane igrača Gruzije, ali i ljudi iz osiguranja. Drugi čovjek KS Turske Omer Onan kaže kako su Turci spremni napustiti ovaj turnir.

"Dok je Korkmaz išao do svlačionica s našim trenerom, igrači Gruzije koji nisu bili u aktivnom rosteru su ga napali zajedno sa isključenim igračem (Dudom Sanadzeom) i policijom. Ne bi smio biti napadnut igrač koji ide u svlačionicu. Nakon susreta ušli smo u tučnjavu s gruzijskom policijom koja nas je na to tjerala. Pozivam FIBA-u da djeluje. Neka se nitko ne zavarava da smo glupi. Oni će nam donijeti snimke iz tog hodnika kako bismo se uvjerili da je istina ovo što govorimo. Ako ne dobijemo snimke, napuštamo turnir" poručio je Onan.

Kopirati
Drag cursor here to close