Na utakmicu stigli taksijima

Nijemci napravili gaf: Zaboravili europske prvake

"Sigurno će uprava saveza, kao i mi igrači, Fibi dati do znanja da se ni prema jednoj momčadi ne postupa ovako. Mi smo europski prvaci, ali i da nismo mora postojati razina odnosa", kazao je ljuti Klemen Prepelič.
Sport / Košarka | 02. 09. 2022. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije ni Njemačka zemlja bez gafova. U to su se uvjerili Slovenci koji su u Njemačku stigli kao aktualni prvaci Europe. A već prvog dana nisu bili tak tretirani, ili nisu uopće bili tretirani.

Na parketu su Dončić i suigrači svoje napravili s važnom pobjedom protiv Litve, no prije toga su doživjeli neugodno iskustvo. Organizator je zaboravio na njih - nije bilo autobusa ispred hotela, pa su u dvoranu otišli taksijima.

Autobus je slovenske košarkaše trebao odvesti u 15:30 sati ispred hotela u dvoranu Lanxess, u kojoj se igraju utakmice skupine B Europskog prvenstva. Uzalud su ga čekali, no nakon petnaestak minuta vodstvo Košarkaškog saveza Slovenije odlučilo je pozvati taksi za sve igrače, pišu Sportske novosti

"Kad je autobus kasnio dvije-tri minute, i dalje nam je bilo smiješno. Kad ga nije bilo 15, 20 minuta, više nije bilo tako smiješno. Teško smo pozvali taksi. To je poremetilo rutinu pojedinih igrača. Utakmica je bila važna, ali mi smo postajali sve nervozniji zbog autobusa. Vjerujem da se to nije dogodilo namjerno, ali nadam se da će to biti i zadnji put", rekao je Edo Murić o neugodnom događaj.

Iskustvo nije izbacilo slovenske reprezentativce iz kolosijeka te su protiv Litve odigrali odlučnu utakmicu i ostvarili važnu pobjedu (92:85).

"Sramotan potez Fibe. Ovakve stvari se ne bi smjele događati na ovoj razini. Hvala Bogu dobro smo odgovorili, pobjedom. Sigurno će uprava saveza, kao i mi igrači, Fibi dati do znanja da se ni prema jednoj momčadi ne postupa ovako. Mi smo europski prvaci, ali i da nismo mora postojati razina odnosa", kazao je ljuti Klemen Prepelič.

Kopirati
Drag cursor here to close