Turci vs FIBA

Türkoğlu: Nemaju m..a da pokažu snimak iz svlačionice

"Ako misle da je provokacija, zašto ne prikažu snimke javnosti? Ako misle da nekoga provociramo i imaju muda, zašto ne pokažu snimke da vidimo što se desilo u svlačionici?", pita se prvi čovjek turskog saveza.
Sport / Košarka | 06. 09. 2022. u 21:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon kaosa koji smo imali na utakmici Gruzija - Turska, KS Turske je uložio žalbu. Za sporne 22 sekunde koje su nestale na semaforu, ali i za nešto gore što se dogodilo nakon utakmice. Turci i dalje tvrde kako su napadnuti na putu prema svlačionici i dalje ne odustaju. FIBA se oglasila po tom pitanju, tvrdeći kako je istraga u tijeku, ali se situacija ne smiruju.

"Ne prihvatimo ovu odluku FIBA. Naša prava potražimo na Sudu za sportsku arbitražu. Mislimo da će europska košarka da se raspadne ako FIBA, koja ima udjela u vođenju europske košarke, ne napravi poštenu upravljačku klimu", navedeno je u saopćenju.

Hidayet Türkoğlu, prvi čovjek saveza je bio još oštriji, nije birao riječi kada je govorio o događajima nakon utakmice.

"Ako misle da je provokacija, zašto ne prikažu snimke javnosti? Ako misle da nekoga provociramo i imaju muda, zašto ne pokažu snimke da vidimo što se desilo u svlačionici? Snimci će pokazati tko laže, tko ne. Ako toliko vjerujete u ono što pričate, zašto ne pokažete snimke s kamera kako bi cijeli svijet vidio što se desilo? Ali, ako ne smijete da prikažete snimke, onda nemojte o tome pričati" poručio je ljutiti Türkoğlu.

Kopirati
Drag cursor here to close