Slovenci za sada u dobrom ritmu

Sekulić: Kemija s Lukom je nevjerojatna

"Bez obzira na rezultat, on je uvijek spreman. Da sam tražio da ostane na parketu do kraja, siguran sam da bi to prihvatio bez problema" kaže izbornik Slovenije Sekulić
Sport / Košarka | 04. 09. 2022. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aktuelni prvaci Europe, Slovenci za sada izgledaju jako dobro na Eurobasketu. Odigrali su dvije utakmice, ostvarili dvije pobjede na krilima Luke Dončića koji je Mađarima ubacio 20 poena uz sedam skokova i sedam asistencije. Slovenija je ostvarila očekivani trijumf 103:88. Nakon posljednjeg nastupa, izbornik Slovenije Aleksandar Sekulić je imao samo riječi hvalte za Luku:

" Svi ostajemo iznenađeni lakoćom njegove igre. Ono što najviše volim kod Luke jeste to što ga ne zanima, tko je s druge strane parketa, Mađarska ili neka druga reprezentacija ili je finale Eurobasketa. Uvijek daje sve od sebe i pokušat će napraviti show na terenu, kao što je to bio slučaj u susretu protiv Mađarske. Bez obzira na rezultat, on je uvijek spreman. Da sam tražio da ostane na parketu do kraja, siguran sam da bi to prihvatio bez problema. Luka je veliki sportaš, voli da igra sa ovim momcima i želi da bude uključen u sve stvari koje se dešavaju u ovom timu. Kemija koju imamo je sjajna. Uvijek na parketu ponudi nešto novo, ali njegov stav i pristup su prije svega nevjerojatni", zaključio je Sekulić.

Kopirati
Drag cursor here to close