Pobjeda Slovenije

Dončić i Jokić oduševili u dvoboju

Slovenska superzvijezda utakmicu je završila s 34 poena, šest skokova i devet asistencija, dok su Klemen Prepelič i Mike Tobey dodali svaki po 16 koševa.
Sport / Košarka | 18. 08. 2022. u 09:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slovenija je u Stožicama bila domaćin Srbiji u prijateljskoj košarkaškoj utakmici, koju su obilježile dvije velike NBA zvijezde. Slovenija je nošena učinkom Luke Dončića pobijedila goste, za koje je odličnu partiju pružio Nikola Jokić, a završilo je 97:92 nakon produžetka.

Repriza finala posljednjeg Europskog prvenstva otišla je do produžetka nakon što Dončić nije uspio napad završiti ubačajem kod 86:86. Slovenska superzvijezda utakmicu je završila s 34 poena, šest skokova i devet asistencija, dok su Klemen Prepelič i Mike Tobey dodali svaki po 16 koševa.

Kod Srbije je najistaknutiji bio najbolji košarkaš današnjice, dvostruki MVP NBA lige Nikola Jokić. Sjajni centar susret je završio s 24 poena, 12 uhvaćenih lopti i šest asistencija.

Slovenija pripreme za Europsko prvenstvo nastavlja novim prijateljskim dvobojem protiv Hrvatske u Celju u subotu, piše Index.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close