Njemačka će u borbu za broncu

Schröder: Oni jaki u obrani, mi statični

"Igrali su dobro, pravili su promjene tijekom utakmice, mi nismo igrali dobro obranu u četvrtoj četvrtini i zbog toga su pobijedili", kratko je pojasnio Schröder.
Sport / Košarka | 17. 09. 2022. u 00:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Njemačka nije na domaćem parketu ponovila 1993. godine. Nije ponovila ni 2005. godinu. U prvom slučaju je bilo domaće zlato, u drugom finale koje su izgubili od Grčke. Do polufinala je domaća reprezentacija izgledala dobro, u nekim susretima odlično, jednim dijelom i u polufinalu.

Ali ona serija Španjolske 13:0 se pokazala kao presudnom. Dennis Schröder je vukao Njemačku, 30 poena, osam asistencija, uz šut iz igre 11/17, ali sve to nije bilo dovoljno. Klupa Španjolske je odradila odličan posao, ukupno 40 poena, 21 više od Njemačke.

"Čestitamo Španjolcima na pobjedi, na načinu na koji su se vratili. Bili su bolji u četvrtoj četvrtini. Bilo smo statični u posljednjih nekoliko minuta, nismo igrali na pravi način zato što su nam usporili protok lopte.Naš cilj prije početka prvenstva je bila medalja, i u nedjelju ćemo biti spremni da je osvojimo. Moramo pogledati i analizirati ovu utakmicu kako bismo bili pravi u nedjelju. Igrali su dobro, pravili su promjene tijekom utakmice, mi nismo igrali dobro obranu u četvrtoj četvrtini i zbog toga su pobijedili", kratko je pojasnio Schröder.

Kopirati
Drag cursor here to close