Nakon poraza Grčke u četvrtfinalu

Grčki navijači prijete Schröderovoj obitelji

"Stotine grčkih navijača žele meni, Dennisu i našoj djeci smrt. Pišu nam da će nas ubiti. Ne smijem ni pomisliti koliko je Dennis poruka dobio. Ovako nešto još nisam doživjela", kaže supruga Dennisa Schrödera.
Sport / Košarka | 15. 09. 2022. u 15:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom cijelog turnir je u centru pažnje. Što igrama, što ponašanjem. Jer stekao se dojam da u svakoj utakmici proba isprovocirati protivnike.

U susretu protiv Grčke na kraju je Dennis Schröder isključen. Jer je zaradio drugu tehničku, ovaj put navodno on bio isprovociran. Od strane grčkih navijača. Međutim, stvari čini se su otišle malo dalje od same dvorane. I po završetku utakmice, dan poslije, barem tako tvrdi supruga Dennisa Schrödera, Ellen.

"Stotine grčkih navijača žele meni, Dennisu i našoj djeci smrt. Pišu nam da će nas ubiti. Ne smijem ni pomisliti koliko je Dennis poruka dobio. Ovako nešto još nisam doživjela. Previše je takvih poruka da bi ih sve pokazala i one ne stižu samo s lažnih profila. Ovakve su prijetnje odvratne. To je potpuno bolesno", poručila je Dennisova supruga Ellen.

Na Instagramu se oglasio i sam Schröder i poslao poruku grčkim navijačima nakon utakmice. 

"Grčki navijači!!! Večeras je bila luda atmosfera. Mogu tolerirati puno toga od protivničkih igrača, ali da mi dobacujete ‘Ku*vo‘ ili govorite nešto o mojoj obitelji je stvarno previše! I nije u redu! Nemojte mi govoriti kako bih trebao reagirati na ovo! Ostanite svi blagoslovljeni", poručio je Nijemac uz zastave Grčke i Njemačke te emotikone sklopljenih ruku i srca.

Kopirati
Drag cursor here to close