Velika euforija

Pozzecco: Najveća pobjeda u povijesti

"Šokirali smo svijet. Kako smo sjajan posao obavili protiv velike reprezentacije.Ovo je vjerojatno najveća pobjeda u povijesti talijanske reprezentacije", kaže Pozzecco.
Sport / Košarka | 12. 09. 2022. u 10:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao igrač je s reprezentacijom igrao finale Olimpijskih igara, u Ateni 2004. godine. Izgubili su od Argentine, ali su u polufinalu sredili Litvu.
Jedno vrijeme smo ga gledali na klupi Cedevite kao pomoćnika, na ovom Eurobasketu je privlačio pažnju prije svega ponašanjem.

Bio je u centru pažnje, tijekom prvog dijela dvoboja protiv Srbije, nakon skoro svake trice. Na kraju je Gianmarco Pozzecco isključen. Nije odgledao najvažniju utakmicu s klupe. Nakon druge tehničke je isključen, pozdravio se sa svima, pa je u suzama otišao prema svlačionici.

"Šokirali smo svijet. Kako smo sjajan posao obavili protiv velike reprezentacije.Ovo je vjerojatno najveća pobjeda u povijesti talijanske reprezentacije. Na drugom mjestu je polufinale iz 2004. godine. Tada sam ja još igrao, to se dogodilo u Ateni na Olimpijskim igrama. Svi misle da je to naša najbolja utakmica u povijesti, ali utakmica sa Srbijom je bila mnogo bolja za nas. Igrali smo srcem" kaže Gianmarco Pozzecco.

Kopirati
Drag cursor here to close