NBA

Phoenix pao kod Orlanda unatoč 44 poena Bookera

Phoenix je tijekom siječnja imao sedam pobjeda u nizu, ali je potom upisao dva poraza zaredom.
Sport / Košarka | 29. 01. 2024. u 08:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Orlanda odigrali su vrlo dobru utakmicu NBA lige u noći s nedjelje na ponedjeljak po srednjeeuropskom vremenu te su na svom parketu svladali Phoenix 113-98.

Phoenix je tijekom siječnja imao sedam pobjeda u nizu, ali je potom upisao dva poraza zaredom. Prije pada kod Orlanda izgubila je momčad iz Arizone i na gostovanju kod Indiane.

Phoenix je na Floridi imao 37-26 nakon prve četvrtine, ali potom je krenuo preokret Orlanda koji je kulminirao u posljednjoj četvrtini koju je domaćin dobio s 31-13. Paolo Banchero je predvodio Orlando s 26 poena i sedam asistencija, dok je Franz Wagner uz 11 poena imao sedam asistencija i osam skokova.

Novu sjajnu utakmicu za Phoenix je odradio Devin Booker, ubacio je 44 poena uz 17-26 šut iz igre, ali je i to bilo premalo za pobjedu njegove momčadi.

Atlanta je kao domaćin pobijedila Toronto 126-125 čime je prekinula niz od četiri poraza, dok je sastav iz Kanade upisao peti neuspjeh u nizu. Najbolji igrač Atlante opet je bio Trae Young s 30 poena i 12 asistencija. Saddiq Bey je dodao 26 poena i 13 skokova, a Bogdan Bogdanović 24 poena.

Indiana je pred svojim navijačima bila bolja od Memphisa 116-110 premda je opet bila bez svog najboljeg igrača Tyresea Haliburtona. Šestorica igrača Indiane ubacili su dvoznamenkasti broj koševa. Najviše, 24, ubacio je Bennedict Mathurin, dok je Jalen Smith imao 19 poena i 10 skokova, a ovosezonsko pojačanje Pacersa Pascal Siakam 19 poena, šest skokova i šest asistencija.

Kopirati
Drag cursor here to close