Dosta emocija nakon trijumfa

Pešić: Mogli smo da izgubimo Borišu

"Mogli smo da izgubimo Borišu. Ne želim nikome da se to dogodi, ali gdje baš njemu da se desi. On je jedan krasan dečko, stvarno mi je žao. Nije bilo lako, pripremaš se igraš utakmice, a onda se dogodio ovo", pričao je Pešić.
Sport / Košarka | 05. 09. 2023. u 16:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svetislav Pešić je poznat kao trener čvrste ruke. Nije netko tko se lako može slomiti. Uostalom, Vladu Radmanovića je "razdužio" prije polufinala Svjetskog prvenstva 2002. godine u Indianapolisu. Prije početka ovog je ostao bez nekolicine igrače, između ostalih najveće zvijezde Jokića, ali je nastavio u svom stilu. Rad i samo rad. Bez kukanja.

Na ovom Svjetskom prvenstvu je ostao bez još jednog igrača, Boriše Simanića koji je nakon ozljede bubrega bio životno ugrožen. I Pešića je to poprilično uzdrmalo, vidjelo se na presici nakon utakmice protiv Litve.

"Boriša je napravio nešto što nas je sve oduševilo! Čim se probudio poslao nam je poruku u grupu "momci, samo jako, pobijedimo danas", dodao je da je dobro i da se ne brinemo za njega. Nismo spavali prethodnih nekoliko dana... Ovo je za njega, ne samo ovo, nego cijeli turnir. Dao nam je nevjerojatnu energiju. Samo što je razmišljao o nama to je velika stvar, ujedinio nas je, on je nevjerojatan momak, ovo je za njega", rekao je Bogdan Bogdanović.

"Naravno od ničega se dogodilo svašta. Mogli smo da izgubimo Borišu. Ne želim nikome da se to dogodi, ali gdje baš njemu da se desi. On je jedan krasan dečko, stvarno mi je žao. Nije bilo lako, pripremaš se, igraš utakmice, a onda se dogodio ovo. Imali smo tu sreću da je s nama tu bio naš vrsni liječnik Dragan Radovanović, ne znam što bi se dogodilo da on nije bio tu", istakao je nakon utakmice na presici Svetislav Pešić.

Video: Svetislav Pešić nakon Litve 
Kopirati
Drag cursor here to close