Srbija oslabljena na Mundobasketu

Pešić: Jokić fizički i psihički nije spreman preuzeti odgovornost

"Jutros smo dobili negativan odgovor od Nikole. Što se tiče Jokića, obavljeno je nekoliko razgovora, bili su najbolji koje sam imao, on fizički i psihički nije spreman preuzeti odgovornost kakva se od njega očekuje", naglasio je Pešić.
Sport / Košarka | 24. 07. 2023. u 17:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Presica izbornika košarkaške reprezentacije Srbije danas je privukla veliku pažnju. Jedan od razloga odustajanje Nikole Jokića od nastupa na Mundobasketu. Zanimljivo, informacija se pojavila u nedjelju, dok se Pešić nadao nekom čudu do ponedjeljka popodne.

"Jutros smo dobili negativan odgovor od Nikole. Što se tiče Jokića, obavljeno je nekoliko razgovora, bili su najbolji koje sam imao, on fizički i psihički nije spreman preuzeti odgovornost kakva se od njega očekuje", naglasio je Pešić te se dotakao igrača koji nisu tu u reprezentaciji. 

"Volio bih da govorim o igračima koji su na spisku, ali ne vjerujem da vas to zanima. Na spisku je Pokuševski, još nemamo dozvolu za njega, ima ozljedu ramena, mjesec dana se oporavlja, trenutno je u Grčkoj, nadamo se da će njegov doktor da utvrdi da li je spreman da igra. Jović je na spisku, želi da igra za reprezentaciju, ima zdravstveni problem u obitelji, ako se ta situacija poboljša narednih dana, stavit će se na raspolaganje reprezentaciji. Jaramaz je pod upitnikom, trenutno je na terapijama. Lučić je otišao na operaciju, Kalinić nas je obavijestio da nije u mogućnosti da prihvati ovu akciju zbog mentalnih i fizičkih stvari i nepripremljenosti. Mitrović je zamolio da ga ovog ljeta oslobodimo zbog toga što želi da sanira sve ozljede i da se pripremi za sljedeću sezonu", pojasnio je Pešić.

Kopirati
Drag cursor here to close