Problemi za Srbiju

Jokić neće na Mundobasket

Srpski mediji pišu kako je i Bogdan Bogdanović nagovarao Jokića da zaigra za Srbiju, ali MVP finalne serije NBA lige nije promijenio mišljenje.
Sport / Košarka | 24. 07. 2023. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako prenose pojedini mediji u Srbiji, prije svega Mozzart sport, Nikola Jokić po svemu sudeći propušta naredno Svjetsko prvenstvo u košarci koje je na rasporedu od 25. kolovoza do 10. rujna. Mozzart Sport piše kako je postojala mogućnost da centar Denvera dobije produljeni odmor u dogovoru s izbornikom Srbije Svetislavom Pešićem pa da se kasnije priključi reprezentaciji, ali do dogovora nije došlo.

Srpski mediji pišu kako je i Bogdan Bogdanović nagovarao Jokića da zaigra za Srbiju, ali MVP finalne serije NBA lige nije promijenio mišljenje. Pod velikim znakom pitanja je i nastup Vasilija Micića, neće biti ni Nikole Kalinića, a Pešić će danas održati pressicu nakon čega će javnost upoznati sa stanjem u reprezentaciji.

U prvom krugu takmičenja, Srbija se nalazi u skupini s Južnim Sudanom, Portorikom i Kinom. Dvije selekcije iz skupine idu u drugi krug.

Kopirati
Drag cursor here to close