Zaradio ozbiljne ozljede lica i šuterske desne ruke

Pas napao košarkaša Denvera Aarona Gordona

Aaron je preživio napad psa u kojem je zaradio ozbiljne ozljede lica i šuterske desne ruke zbog čega će biti primoran neko vrijeme izbivati s parketa. Zaradio je ukupno 21 šav.
Sport / Košarka | 28. 12. 2023. u 00:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Božićne praznike košarkaš Denver Nuggetsa, Aaron Gordon neće pamtiti po dobrom. Aaron je preživio napad psa u kojem je zaradio ozbiljne ozljede lica i šuterske desne ruke zbog čega će biti primoran neko vrijeme izbivati s parketa. Zaradio je ukupno 21 šav. Informacije o Gordonovom stanju su poprilično šture, ali je sigurno kako će određeno vrijeme odsustvovati s parketa.

"Čuli smo se porukama, ovo je za njega poprilično traumatično iskustvo. Rekao sam mu da uzme vremena koliko god mu je potrebno. Nećemo vršiti nikakav pritisak na njega. Oporavak neće biti nimalo lagan. Proći kroz tako nešto nije nešto iz čega se lako vraćate. Želimo ga nazad, ali ga želimo spremnog i na nivou na kojem smo navikli da ga gledamo", kaže trener Michael Malone.

Gordon je ove sezone propustio četiri utakmice, ali je Denver slavio u sve četiri protiv San Antonija, LA Clippersa i Houstona i Phoenixa.
Kako sada stvari stoje, Malone će praviti određene promjene u petorci, Michael Porter Jr. će se rotirati, dok će vrlo vjerojatno uskočiti i Justin Holiday.

U dosadašnjem dijelu sezone Gordon je prosječno ubacivao 13.6 poena, hvatao je gotovo sedam skokova uz 3.4 asistencije po meču i šut iz igre od 52.5 posto.

Kopirati
Drag cursor here to close