Olympiakos dobio posljednju četvrtinu 18 razlike

Partizan sve dalje od play ina

Nakon ovog poraza Partizan i pored dvije pobjede u posljednja dva kola može ostati bez play in-a.
Sport / Košarka | 29. 03. 2024. u 00:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Real Madrid, Monaco, Barcelona, Panathinaikos, Olympiakos, Fenerbahçe za sada drže mjesta koja vode u play off Eurolige.
Maccabi je sedmi, Virtus osmi dok se za preostala dva mjesta u play in-u bore Partizan, Baskonia, Armani Milan, Žalgiris, Anadolu Efes, Valencija.

Četiri ekipe imaju identičan omjer, 14-18, to su Partizan, Žalgiris, Armani i Valencija. A samo su dva kola do kraja. Partizan je imao veliku priliku protiv Olympiakosa. Vodio je nakon tri četvrtine 59:46 i na kraju je izgubio, još jednom ove sezone, u dramatičnoj završnici.

Tu posljednju četvrtinu gosti su dobili 18 razlike, 28:10. Olympiakos je zaigrao agresivnu obranu koja za proizvod imala nerezonske šuteve igrača Partizana, izgubljene lopte, akcije bez ideje.

Na drugoj strani iskusni Nigel Goss-Williams je znao kada treba pogoditi, kada spusti kroz pick, loptu za suigrače. Završilo je 69:74 uz 17 izgubljenih lopti košarkaša Partizana. Tako da ni prednost u skoku (39-26) nije pomogla domaćem sastavu. Samo uz kontri igrači Olympiakosa su ubacili 14 poena, nakon grešaka igrača Partizana 23. Nakon ovog poraza Partizan i pored dvije pobjede u posljednja dva kola može ostati bez play in-a.

Kopirati
Drag cursor here to close