Odgovorio na špekulacije o odlasku

VIDEO I Obradović: Ili ću raditi u Partizanu ili nigdje

"Ja na vidim sebe nigdje osim u ovom klubu, ili ću ovdje raditi ili nigdje. Mene zanima mišljenje mojih suradnika, navijača i igrača i tu se sve završava", naglasio je Obradović.
Sport / Košarka | 01. 03. 2024. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon tri vezana poraza u Euroligi, košarkaši Partizana su savladali Anadolu Efes 100:90, pa su i dalje u igri za plasman u play in.
Puno toga se izdešavalo u posljednje vrijeme kada je pitanju ovaj klub, što je opet bilo povezano sa serijom neugodnih poraza.

U jednom trenutku se pojavila mogućnost odlaska u Željka Obradovića s klupe. Na presici nakon utakmice, Obradović je otklonio bilo kakvu dilemu oko ostanka. Njegov izlazak na parket publika je ispratila poseban način.

"Ponosan sam i sretan što sam trener kluba kog najviše volim. Nakon kupa su me ljudi zvali i davali ogromnu podršku. Ja neman dilemu što je moja budućnost. Hvala im na svoj ljubavi, zbog njih je vrijedilo boriti se i doživjeti ovo. Ovi navijači su mi najbitniji, ovo se radi zbog njih, snaga ovog kluba je u njima. Od sedamdesetih, od Kićanovića je kroz Partizan prošlo mnogo nevjerojatnih igrača. Mnogo mi je drago što ima mnogo djece i roditelja s djecom koje me čeka ispred hale kad se meč završi. Ja na vidim sebe nigdje osim u ovom klubu, ili ću ovdje raditi ili nigdje. Mene zanima mišljenje mojih suradnika, navijača i igrača i tu se sve završava. Euroliga prepoznaje kada jedan klub ima vlastite izvore financiranja, to vidi Euroliga kada odlučuje. Mi drugu godinu zaredom reprezentiramo ovu državu i grad na odličan način."

Video: Obradović na presici 
Kopirati
Drag cursor here to close