O svojim najgorim godinama

Odom: Na drogu sam potrošio 100 milijuna dolara

"Kada bih morao izračunati koliko sam potrošio na drogu bilo bi to oko 100 milijuna dolara. Događalo se da imam seks i sa šest različitih žena tjedno, svaki puta bez zaštite", priča Odom.
Sport / Košarka | 04. 01. 2023. u 00:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Karijera NBA igrača Lamara Odoma pala je u drugi plan čak dva puta u nekoliko godina: prvo kada je ušao u slavnu obitelj Kardashian oženivši najmlađu sestru Khloe, a drugi put kada je pronađen u nesvijesti na podu jednog bordela u Nevadi nakon četiri dana okorjelog tulumarenja s prostitutkama.

Prije Khloe, Lamar je u braku s Lizom Morales s kojom je dobio troje djece, no sin Jayden preminuo je nekoliko mjeseci nakon rođenja te je to navodno bio okidač da NBA zvijezda počne s konzumiranjem droge. Zbog tragične sinove smrti Lamar se udaljio od supruge te zdravi sportski život zamijenio divljim. Upravo je o tome pričao u TMZ-ovom specijalu "Seks, droga i Kardashiani".

Najveću pažnju privukao je događajem iz 2015. godine, kada je pronađen u nesvijesti u jednom bordelu u Nevadi. Oni koji pronašli Odoma, bili su uvjereni kako je mrtav.

Prema izjavama svjedoka, Odom je tada ležao je na podu bordela Love Ranch South u Pahrumpu, a iz usta mu je curila nepoznata tekućina. Prema pisanju TMZ-a, pio je biljne preparate koji djeluju poput Viagre te je ispraznio bocu konjaka.

Na kraju je završio u komi puna tri dana. U njegovom organizmu pronađeno je puno različitih vrsta droga, a počeli su mu otkazivati i organi. Navodno je na ranču zloglasnog Denisa Hofa proveo nekoliko dana za redom. Iako prognoze nisu bile nimalo optimistične, Odom se nekako probudio.

Nakon toliko godina, u "specijalu" Odom tvrdi kako ga je pokojni vlasnik spomenutog bordela Dennis Hof pokušao ubiti. Istaknuo je kako te noći nije konzumirao drogu i da nema pojma kako se droga našla u njegovom organizmu.

Rekao je kako je te noći došao u bordel i popio jedno piće pa se tri dana kasnije probudio u bolnici s cijevima koje su virile iz njegovog tijela. Odom je recimo poput Denisa Rodmana, jedno vrijeme hodao divljom stranom, a sve je opisao u autobiografiji "Od tame do svjetla" u kojoj je otkrio da je skoro sve što je zaradio igrajući za brojne NBA ekipe potrošio na drogu i žene.

"Kada bih morao izračunati koliko sam potrošio na drogu bilo bi to oko 100 milijuna dolara. Događalo se da imam seks i sa šest različitih žena tjedno, svaki puta bez zaštite. Morao sam platiti popriličan broj pobačaja. Trebao sam te žene, one su bile izlaz, nisam se mogao doma vratiti sam", otkrio je kontroverzni košarkaš.

Nažalost ni njegov život u mladim danima, djetinjstvu također nije bio nimalo lagan. Ostao je bez majke sa samo 12 godina, njegov otac Joe Odom, bio je invalid veteran i zavisnik od heroina, nesposoban da se brine o svom sinu i uglavnom odsutan iz Lamarovog života. Odgajala ga je uglavnom baka. Njegov prvi NBA klub bili su LA Clippersi. U svojoj već drugoj godini je suspendiran na pet utakmica, kasnije još osam, sve zbog droge. Nakon sezone u Miamiju, na red su došli Lakersi, ostvarenje sna za svakog igrača. Odom je s Lakersima dva puta bio prvak. Od 2013. godine do danas, u njegovom životu su bili alkohol, droga, pokušaji odvikavanja.

Kopirati
Drag cursor here to close