Još jedan košarkaš koji je priznao probleme

Wall: Razmišljao sam o samoubojstvu

"Ako sam mogao proći kroz ovo, mogu proći kroz sve u životu. Drago mi je što vidim da me navijači priželjkuju na parketu. To mi mnogo znači," rekao je 31-godišnji playmaker koji se ovoga ljeta pridružio Clippersima
Sport / Košarka | 30. 08. 2022. u 23:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri godine ga već nema. Tamo negdje do korone, John Wall je bio važna karika Washington Wizardsa. Međutim, ozljede, dvije teške, smrti najbližih, te COVID kriza, učinile su svoje. Wall je tonuo, sve dublje. U jednom trenutku je bio spreman i na ono najgore. Samoubojstvo.

"Bio je to najmračniji period. U jednom trenutku sam pomišljao na samoubojstvo. Potrgao sa Ahilovu petu, mama mi je bila teško bolesna, a potom je i preminula. Zatim mi je godinu dana kasnije umrla i baka. Sve to u vrijeme empidemije Covid-19. Gledao majku kako posljednji put uzima dah. Nosio sam istu odjeću tri dana, ležao na kauču i plakao", izjavio je Wall za NBC Sports.

Wall je priznao kako ga je spasio razgovor s terapeutom, a danas smatra kako ga je teška situacija ojačala.

"Ako sam mogao proći kroz ovo, mogu proći kroz sve u životu. Drago mi je što vidim da me navijači priželjkuju na parketu. To mi mnogo znači," rekao je 31-godišnji playmaker koji se ovoga ljeta pridružio Clippersima. Prije toga je igrao za Washington Wizardse (2010-20), te Houston Rocketse (2020-22). U 613 utakmica imao je prosjek od 19 koševa, devet asistencija, te 4.3 skoka po utakmici. U karijeri je od ugovora zaradio 171 milijun dolara. U Clippersima je na novom početku, barem bi trebao biti. Možda čak bude i član startne petorke.

"Jedva čekam zaigrati uz Paula Georgea i Kawhija Leonarda," poručio je John Wall.

 

Kopirati
Drag cursor here to close