Šamar ili nešto gore

Stoudemire uhapšen, napao svoju kćerku

"Kada se istraga bude završila, činjenice će pokazati što se zapravo dogodilo i da stanje moje kćerke nije rezultat nikakvih batina koje je dobila od mene, muškarca od preko 2 metra i više od 100 kilograma" kaže Stoudemire.
Sport / Košarka | 20. 12. 2022. u 00:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši NBA igrač Amare Stoudemire uhapšen je zbog nasilja u obitelji, točnije napada na svoju kćerku. Ovaj nekadašnji igrač Phoenixa, New Yorka, Dallasa, Miamija, Hapoela i Maccabija, suočava se s optužbom da je tukao svoju kćerku.

Stoudemire je demantirao optužbe. On je sugerirao da je slučaj izgrađen na netočnostima sadržanim u izjavi pod zakletvom, i napomenuo je da takvo njegovo ponašanje jednostavno nije u skladu d njegovom vjerom.

"Kada se istraga bude završila, činjenice će pokazati što se zapravo dogodilo i da stanje moje kćerke nije rezultat nikakvih batina koje je dobila od mene, muškarca od preko 2 metra i više od 100 kilograma. Nisam čovjek koji će pribjegava nasilju, a pogotovo ne prema vlastitoj djeci".

Prema policijskim izvještajima Stoudemire je ušao u hotelsku sobu i tu je udario šamar kćerki. Policija saopćila kako su "uočili mrlje od krvi" na džemperu i pantalonama žrtve i da im je majka djevojke pokazala sliku koju je dobila na kojoj kćerka plače i krv joj curi niz lice. Majka je navodno rekla policiji da joj je Stoudemire "rekao da dođe po kćerku jer se ponašala bez poštovanja".

Kopirati
Drag cursor here to close