Nakon petog vezanog poraza

Obradović: Dođe trenutak kada se stvarno zapitam što dalje

"Neka ovaj poraz bude na mene, ne želim da svaljujem krivicu na igrače. To sam rekao i protiv Splita, navijači su napravili atmosferu kakvu su napravili, ali ni to nije dovoljno za neke", kaže trener Partizana.
Sport / Košarka | 09. 02. 2024. u 11:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pet utakmica košarkaši Partizana su izgubili zaredom. Nešto što se baš često ne događa ekipama koje s klupe vodi Željko Obradović.
Nakon uvjerljivog od Splita, došao je treći u Euroligi vezani, protiv Bayerna. Svi koji su gledali utakmicu složit će se s konstatacijom
na prilično jeftin način.

Jer sve što su trebali napraviti košarkaši Partizana u završnici susreta je poprilično jednostavno. Zaustaviti prekršajem razigranog Sylvaina Francisca. Nisu, pa je bek Bayerna napravio step back, visoki Kaminsky nije mogao ništa. Posljedica svega je trica za slavlje Bayerna. Mnogi su se pitali kakva je reakcija bila klupe Partizana u tim trenucima. 

"Kako vi znate da nisam rekao da prave faul. Pogledajte snimak, pogledao sam Kevina Pantera i rekao: ‘Faul, faul, faul’! Kako nam je dao Virtus poen na dva razlike. Ne smiješ da dozvoliš šut za tri poena. Da li stvarno mislite da to nisam rekao? Neka ovaj poraz bude na mene, ne želim da svaljujem krivicu na igrače. To sam rekao i protiv Splita, navijači su napravili atmosferu kakvu su napravili, ali ni to nije dovoljno za neke. Ja ću opet da stanem iza igrača“, objasnio je Obradović.

"Dođe trenutak kada se stvarno zapitam što dalje, što bih ja pametno mogao da uradim da dignem moral igračima, sem ovoga što smo uradili nakon Splita, analizirali, pričali, ponavljali, mogu da ulazim u detalje, ali opet se sve svodi na moj posao. Kada se to opet desi, kreneš da postavljaš, što dalje, kako dalje, jer očigledno da neke stvari nisu dobre, to pitanje ću cijele noći da postavljam sebi, jer očigledno nije dobro, da sjednem sa ljudima iz stručnog stožera, da vidimo što nam je činiti, ispred nas imamo utakmicu u Laktašima, pa onda Kup", dodao je trener Partizana.

Video: Press Željka Obradovića 
Kopirati
Drag cursor here to close