U Draženovu čast

VIDEO I Aco Petrović najavio: Obradović izbornik Europe protiv Hrvatske

Prilikom posljednjeg gostovanja u podcastu ABA Talks, Petrović je najavio utakmicu koja bi trebala biti odigrana 5. rujna u Zagrebu.
Sport / Košarka | 24. 01. 2024. u 01:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aco Petrović, nekadašnji izbornik reprezentacije Hrvatske, BiH, Brazila, najavio je pravu malu košarkašku poslasticu. Posljednjih mjeseci Petrovića možemo vidjeti često na utakmicama klubova s prostora bivše Jugoslavije, Zagrebu, Beogradu, možemo ga gledati kako komentira utakmice i dešavanja na košarkaškim parketima.

Prilikom posljednjeg gostovanja u podcastu ABA Talks, Petrović je najavio utakmicu koja bi trebala biti odigrana 5. rujna u Zagrebu. Radi se o susretu između reprezentacije Hrvatske i selekcije Europe koju će s klupe voditi najtrofejniji europski trener Željko Obradović. Aco i Željko su se susreli na utakmici ABA Lige Cibona - Partizan u Zagrebu.

"Upečatljiva je ta slika nas dvojice. Željko mi je rekao nešto što me je dirnulo, uradio je nešto što me je obiteljski dirnulo, a osim toga nas dvojica se jako poštujemo. Mogu da vam dam jednu ekskluzivu, mogu da počnem da otkrivam... Početkom veljače u Zagrebu ćemo imati pres konferenciju povodom utakmice u Draženovu čast. Osnova je reprezentacija Hrvatske protiv reprezentacije Europe, a nju će voditi najtrofejniji europski trener.

Video: Aco Petrović o utakmici 
Kopirati
Drag cursor here to close