Dobio veliku priliku

Nekada igrao u Zrinjskom danas pomoćnik Ivanoviću u Zvezdi

U Mostaru je Tomislav ostao jednu sezonu, prije toga odradio je tri u Bosni. Bio je u Banja Luci, ali je karijeru počeo u Zvezdi. Nakon Mostara okrenuo se trenerskom poslu...
Sport / Košarka | 07. 08. 2023. u 14:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U dresu HKK Zrinjski debitirao je 2009. godine. U to vrijeme, uz Tomislava Tomovića, za ekipu iz Mostara između ostalih su igrali Vujičić, Petrić, Šarenac, Gligora, Džidić, Perajica...

U Mostaru je Tomislav ostao jednu sezonu, prije toga odradio je tri u Bosni. Bio je u Banja Luci, ali je karijeru počeo u Zvezdi. Nakon Mostara okrenuo se trenerskom poslu, pa je radio kao pomoćnik u OKK Beogradu, drugoligašu Slodesu, kineskom Shandongu i Megi.

Sada je dobio priliku da bude član stručnog stožera Crvene Zvezde, kao jedan od pomoćnika bivšeg izbornika BiH, Duška Ivanovića.
Nekadašnji play crveno-bijelih posljednji put je igrao za Zvezdu u sezoni 2001/02, u godini kada je bio najbolji mladi sportista Jugoslavije.

S U16 reprezentacijom Jugoslavije osvojio je europsko zlato 1999. godine u Sloveniji u generaciji s Bojanom Bakićem, Dušanom Đorđevićem, Mirkom Kovačem i Milošem Nišavićem, ali nije dobio adekvatnu šansu u Zvezdi.

Kopirati
Drag cursor here to close