Pojačanje za nastavak sezone

Zvezda oborila rekord i dovela Campazza

Campazzo je nakon otkaza u Dallasu prošlog mjeseca odlučio se vratiti u Europu, a s obzirom da je ranije igrao u Real Madridu, španjolski klub je imao pravo izjednačiti ponudu drugog europskog kluba.
Sport / Košarka | 20. 12. 2022. u 00:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Crvena Zvezda u nastavak Eurolige kreće s jednim od najboljih playmakera koji su proteklih godina igrali najbolju košarkašku ligu u Europi.

Facundo Campazzo službeno je potpisao za Crvenu Zvezdu u najvećem ugovoru ikad potpisanom za jednog košarkaša u regiji. Prema neslužbenim informacijama, Argentinac će do kraja aktualne sezone zaraditi 1,8 milijuna eura, a za iduću godinu će uprihoditi dodatnih 2,5 milijuna eura.

Campazzo je nakon otkaza u Dallasu prošlog mjeseca odlučio se vratiti u Europu, a s obzirom da je ranije igrao u Real Madridu, španjolski klub je imao pravo izjednačiti ponudu drugog europskog kluba. Rok je istekao u petak, a u Realu su odlučili da u ovom trenutku nisu spremni krenuti u takvu investiciju.

Inače, kada je odlazio u Denver iz Reala prije dvije i pol godine, Campazzo se obvezao platiti odštetu Realu za prijevremeni raskid ugovora u iznosu od 2,6 milijuna eura koje još uvijek plaća. Navodno, Zvezda će mu pomoći s isplatom ostatka duga.

Ranije ove sezone, Zvezda je za milijun eura po sezoni dovela sjajnog Lucu Vildozu, još jednog argentinskog playmakera koji također nije uspio u NBA ligi. Bit će zanimljivo vidjeti kako će ovaj dvojac koristiti trener Duško Ivanović s obzirom da obojica igraju istu poziciju.

Kopirati
Drag cursor here to close