Veliki povratak Reala

Musa: Prvi put sam doživio nešto ovako

"Ovo je prvi put u mom životu da se nešto ovakvo desi. Ovo mi je prva sezona u Real Madridu, bili smo sa 2:0 u nokdaunu... bili smo sada u minusu -16", rekao je Musa.
Sport / Košarka | 11. 05. 2023. u 01:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svojoj prvoj sezoni, Džanan Musa će s Real Madridom igrati Final Four Eurolige. Real jeste bio favorit prije početka play offa, ali opet nakon 0-2 u prve dvije utakmice, činilo se kako će momčad iz Madrida teško pronaći put za povratak. Međutim, uspio je Real, postao prva momčad Eurolige koja je to napravila. Musa je u prvoj utakmici ubacio deset poena, u drugoj 13, trećoj 9, dok je u četvrtoj stao na 14 poen ali uz odličan šut za dva poena (5/5).

Na kraju je u petoj bio prvi strijelac Reala s 20 poena, s linije slobodnih bacanja je promašio jednu loptu (11/12). Nakon utakmice Musa je dao izjavu novinaru komentatoru Eurolige, Daneu Arlauckasu.

"Ne znam što da kažem... Osjećaj je nevjerojatan. Ovo je prvi put u mom životu da se nešto ovakvo desi. Ovo mi je prva sezona u Real Madridu, bili smo sa 2:0 u nokdaunu... bili smo sada u minusu -16. Znali smo da je Partizan sjajan tim. Ekipu Partizana čestitam na sjajnoj sezoni. Smatram da smo mi odigrali jako dobro drugo poluvrijeme i na kraju uspjeli da ostvarimo zaslužen prolaz. Čestitam mojim momcima i suigračima. Nisam nikada vidio navijače ovako zagrijane i da prave ovakvu atmosferu. Nadam se da će nastaviti da nas prate ovako i u nastavku. Njihova podrška nam mnogo znači" izjavio je Musa.

Kopirati
Drag cursor here to close