VIDEO

Realovce u Beogradu dočekale uvredljive poruke: Na meti i Džanan Musa

Na nadvožnjacima na putu prema centru grada Partizanovi su navijači objesili mnoge uvredljive poruke među kojima je i bila i ona za sjajnog košarkaša iz BiH, Dženana Musu.
Sport / Košarka | 02. 05. 2023. u 10:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Večeras će od 20:30 sati sve oči košarkaške Europe biti uperen u beogradsku Arenu gdje će Partizan pred 20 tisuća navijača dočekati Real protiv kojeg vodi 2:0 u doigravanju Eurolige.

Svi su bili zaprepašteni prekinutom utakmicom u Madridu nakon neviđene tučnjave košarkaških zvijezda. Najupečatljiviji potez bio je onaj Guerschona Yabuselea koji je MMA potezom za pod zakucao Dantea Exuma iz Partizana te ga povijedio.

Opći je kaos nastao nakon što je Španjolac Sergio Lull napravio malo grublji prekršaj nad Kevinom Punterom, a kasnije su u šakačkom obračunu sudjelovali skoro svi košarkaši s jedne i druge strane, prenosi Gol.hr.

Realovcima se već par dana poručuje da im je bolje da ne dolaze u Beograd i osiguranje će večeras imati pune ruke posla da utakmicu održe regularnom. Svi znamo kako u Srbiji na košarkaškim utakmicama vlada nogometna atmosfera, često i ona negativna s huliganskim ispadima Grobara i delija.

Košarkaši Reala imali su što vidjeti kada su jučer sletjeli u Beograd. Na nadvožnjacima na putu prema centru grada Partizanovi su navijači objesili mnoge uvredljive poruke među kojima je i bila i ona za sjajnog košarkaša iz BiH, Dženana Musu.

"Musa(vi) i vas ćemo jeb*ti", pisalo je na poruci za Musu.

Dobio je jednu takvu i Argentinac Gabriel Deck koji je bio aktivan u šakačkom obračunu, za razliku od Muse koji se brzo smirio.

''Argentinski cigan i Kopile", počašćen je Argentinac.

Kopirati
Drag cursor here to close