Je li moguće?

LeDay nije dozvolio pranje hlačica cijele sezone!

Američki košarkaš cijelu sezonu igrao je u jednim hlačicama jer je mislio da mu donose sreću. Da, dobro ste pročitali. Zbog praznovjerja nije dozvolio da mu klupsko osoblje opere hlačice. I to je razlog zbog kojeg su jednostavno poprimile drugu boju,
Sport / Košarka | 26. 06. 2023. u 09:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako se to moglo nije primijetiti "na daljinu", tek kada je krenulo veliko slavlje, oni najbliži su vidjeli da nešto nije u redu. S hlačicama Zacha LeDaya koje su bile više žute nego crne. Ne nemojte pomisliti na ono nešto ružno, iako ni ovo nije nimalo ugodno.

Američki košarkaš cijelu sezonu igrao je u jednim hlačicama jer je mislio da mu donose sreću. Da, dobro ste pročitali. Zbog praznovjerja nije dozvolio da mu klupsko osoblje opere hlačice. I to je razlog zbog kojeg su jednostavno poprimile drugu boju, bile su više žute.

S obzirom na to da je ove sezone odigrao 74 utakmice, nije ni čudo. Nije poznato je li u njima igrao u svim natjecanjima ili samo u
ABA ligi, baš kao što ostaje pitanje kako su reagirali suigrači u svlačionici. Zach LeDay je prije Partizana igrao za Hapoel Gilboa Galil, Olympiacos, Žalgiris Kaunas, Olimpiju Milano.

Za sada ne znamo, je li slične stvari prakticirao u nekom od ovih klubova.

Kopirati
Drag cursor here to close