Zvezda vodi 2:0 u finalu

Obradović na udaru, igrači Partizana se potukli sa navijačima Zvezde

"Mislim da je od svega važnije, pa i od rezultata da budeš čovjek. Ja se i dalje samo bavim svojom momčadi i stvarima koje se dešavaju na parketu" rekao je nakon utakmice trener Partizana Željko Obradović.
Sport / Košarka | 30. 05. 2022. u 00:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Opet je Partizan bio taj koji je većim dijelom utakmice jurio rezultat, ali je za razliku od prve utakmice, ovaj put uspio dostići zaostatak i utakmicu na kraju izgubiti u egalu. Strašno lošu prvu četvrtinu odigrali su košarkaši Partizana, pa je Zvezda u ranoj utakmici imala lijepih 11 poena prednosti.

Partizan je u nekoliko navrata doći na pet, šest poena zaostatka, ali bi onda kao po nekom nepisanom pravili došla mini serija Zvezde koja bi se opet odvojila na neku ugodniju prednost. Stvari su se počele mijenjati u ranoj fazi četvrte četvrtine. Avramović je ubacio šest poena i Partizan je došao na +2.

Na 11 sekundi prije kraja kod vodstva Crvene Zvezde 83:79 dosuđena je nesportska Laziću, međutim, Partizan to nije iskoristio. Leday je promašio slobodno bacanje, drugo namjerno, ali je sve ispalo poprilično loše i propala je posljednja prilika da Partizan napravi preokret. Završilo je 85:81, Kalinić je odigrao sjajnu utakmicu sa 25 poena, Mitrović je dodao 14, Ivanović 12, Hollins 11. Kod Partizana odličan je bio Avramović 21 poena, Lessort 18.

Utakmica je u nekoliko navrata prekidana kako bi se publika na tribinama umirila s obzirom da su dobrim dijelom vrijeđali Željka Obradovića trenera Partizana. Nakon utakmice verbalni duel navijači Zvezde sa igračima Partizana je prerastao u fizički obračun Lessorta i Puntera sa nekolicinom navijača. Stvari su se ipak nekako smirile prije svega zahvaljujući samim igračima Zvezde.

"Kada sam došao u Partizan, rekao sam da je jedna od mojih važnijih stvari relaksirati odnose među klubovima. Uvijek sam se prema svima ponašao korektno i nastaviti ću tako. Mislim da je od svega važnije, pa i od rezultata da budeš čovjek. Ja se i dalje samo bavim svojom momčadi i stvarima koje se dešavaju na parketu" rekao je nakon utakmice trener Partizana Željko Obradović.

Kopirati
Drag cursor here to close