U svom stilu

VIDEO I Obradović: Kamo smo otišli kao društvo?

"Kada je dolazio autobus s igračima Partizana na ovu utakmicu, jedno je dijete išlo s majkom, pljuvalo autobus i pokazivalo srednji prst. Volio bih da se ovakve situacije ne događaju u petoj utakmici", naglašava Obradović.
Sport / Košarka | 21. 06. 2023. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Finalna serija ABA lige je došla do samog kraja. Očekivano, igrat će se peta utakmica, jer su Partizan i Zvezda maksimalno iskoristili domaći teren. U Dvorani Aleksandra Nikolića "crveno bijeli" su dobili četvrtu utakmicu (68-56) i izjednačili omjer na 2-2. Željko Obradović je nakon završetka utakmica kao i uvijek imao zanimljivo izlaganje.

"Odigrali smo jednu od najgorih utakmica. To je to. No, ima jedna stvar koju bih želio podijeliti s vama. Prije 15 dana sam gledao NBA i Nikolu Jokića, a onda i utakmicu Parizana i Zvezde iz 1987. Tada su na obje utakmice bili nazočni navijači oba kluba, skandiralo se – "titula". Što se desilo da se 2023.dešavaju ovakve stvari? O čemu se radi? Postoje eksperti koji bi mogli pojasniti kamo smo otišli kao društvo, kao ljudi. Kada je dolazio autobus s igračima Partizana na ovu utakmicu, jedno je dijete išlo s majkom, pljuvalo autobus i pokazivalo srednji prst. Volio bih da se ovakve situacije ne događaju u petoj utakmici. To zaslužuju obje momčadi. Jel‘ imaju ovdje delegata? Na prve dvije utakmice su pala dva novčića i upaljač. Nadam se da u petoj neće niti to. Mislim da zaslužujemo finale na kojemu se priča o košarci. Shvaćate li koliko kvalitete ima u ovim susretima? Hoće li sutra ovi igrači staviti prst na čelo i pitati se – trebam li ostati u ovoj sredini, među ovakvima kakvi jesmo? To se i ja pitam u posljednje vrijeme. Prijatelj sam s igračima i navijačima Zvezde. Zvali su me i ispričavali se. Tko je taj što sije mržnju? Tko je ovo započeo? To je pitanje svih pitanja", u podužem monologu obratio se Obradović srpskoj javnosti.

Video: Obradović na presici 
Kopirati
Drag cursor here to close