Pobjeda za nastavak kvalifikacija ili...

Košarkaši večeras protiv Mađarske

Dat ćemo sve od sebe. Razumijemo kakve su okolnosti bile jučer i prekjučer i sve te dane koje smo tu, ali se nadamo da ćemo dati sve od sebe i u to smo sigurni", poručio je Jusuf Nurkić.
Sport / Košarka | 16. 08. 2023. u 13:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poraz od Poljske je zakomplicirao situaciju. Ipak, sve bi moglo biti jasnije ako Poljska opravda status favorita u duelu protiv Portugala. Ali Portugalci mogu biti neugodni, posebno ako ih krene šut.  Baš kao što bi Poljaci mogli upasti u probleme, ako njihov ne bude funkcionirao.

Postoje određene kalkulacije, što će se dogoditi ako Poljska dobije ili izgubi, međutim bez obzira na sve, za reprezentaciju BiH samo pobjeda igra večeras protiv Mađarske. S kojom je BiH igrala u  kvalifikacijama za SP, pa na Europskom prvenstvu.

"Poznajemo njihovu ekipu iz prošle godine, malo doduše drugačiju, ali smo svjesni što oni mogu. Dat ćemo sve od sebe. Razumijemo kakve su okolnosti bile jučer i prekjučer i sve te dane koje smo tu, ali se nadamo da ćemo dati sve od sebe i u to smo sigurni", poručio je Jusuf Nurkić.

"Svaka vrsta matematike sada igra. Sve ekipe moraju biti maksimalno koncentrirane. Nadam se da će Poljaci i Portugalci odigrati fer. Nadam se da ćemo u finalu igrati s Poljacima", dodao je izbornik Adis Bećiragić.

Što se tiče skupine A, tamo je situacija jasna. Izrael je završio na prvom mjestu i pored poraza od Estonije 65:67, dok je Češka upisala na kraju se ispostavilo pirovu pobjedu kontra Sjeverne Makedonije 94:82. Na kraju su tri selekcije imala omjer 2-1, pa je u takvoj situaciji Estonija završila na drugom mjestu. Bar Timor je promašio tricu za eventualni trijumf Izraela u dvoboju protiv domaćina turnira.

Kopirati
Drag cursor here to close