Portugal arhiviran

Bećiragić: Protiv Poljske trebamo bolje

U ponedjeljak je na rasporedu drugo kolo. BiH će megdan domaćinu Poljskoj. Poljaci su savladali Mađarsku 83:81. Imali su Mađari napad 32 sekunde prije kraja, Vojvoda je promašio šut.
Sport / Košarka | 14. 08. 2023. u 01:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije bilo idealno otvaranje utakmice. Realno, teško je bilo i očekivati. U ovoj postavi ovo je bila prva zvanična utakmica protiv selekcije koja zna biti neugodna. Međutim, u drugom dijelu su stvari polako počele dolazi na svoje mjesto. Razigrao se Garza, Musa i Nurkić su bili standardno dobri, svoj posao je odlično odradio Lazić.

"Zadovoljni smo pobjedom. Nismo igrali dobro i kako smo se dogovorili, ali smo iskoristili individualni kvaliteta naših igrača, te dobru koncentraciju u drugom poluvremenu. Nadamo se da ćemo već protiv Poljske igrati puno bolje i kvalitetnije. Ovo je dug turnir, želimo biti među prve dvije ekipe i onda ostajemo u mogućnosti da slavimo na turniru. Pozdrav svima koji vole reprezentaciju i nadamo se da ćemo uraditi ono zbog čega smo došli, a to je da budemo pobjednici ovog turnira", rekao je nakon utakmice izbornik Bećiragić.

Video: BiH - Portugal 

U ponedjeljak je na rasporedu drugo kolo. BiH će megdan domaćinu Poljskoj. Poljaci su savladali Mađarsku 83:81. Imali su Mađari napad 32 sekunde prije kraja, Vojvoda je promašio šut. U kontri je Michalak poentirao za dva. Perl je pogodio tricu, ali vremena za preokret nije bilo. Balcerowski je ubacio 22 poena, Sokolowski 18. Poljaci su uspjeli promašiti dvadeset trica

Video: Poljska - Mađarska 
Kopirati
Drag cursor here to close