ABA 2 liga

VIDEO I Košarkaši Širokog Brijega zaustavljeni u polufinalu

Široki je na pet i pol minuta prije kraja imao tri poena zaostatka, međutim, do kraja poluvremena njegovi košarkaši su uspjeli ubaciti samo pet poena, dok je Helios otišao na velikih 51:34.
Sport / Košarka | 15. 04. 2023. u 10:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Širokog Brijega nisu izborili plasman u finale završnog turnira ABA 2 lige za ovu sezonu. Gledajući kretanje rezultata i dešavanja na parketu, posljednjih pet minuta prvog poluvremena se na kraju pokazalo presudnim za krajnji ishod ovog susreta. Široki je na pet i pol minuta prije kraja imao tri poena zaostatka, međutim, do kraja poluvremena njegovi košarkaši su uspjeli ubaciti samo pet poena, dok je Helios otišao na velikih 51:34.

S obzirom na to da je Helios treću četvrtinu dobio sedam razlike, pitanje pobjednika je već nakon trideset minuta bila odlučeno. Domaćini su vodili 79:55 i sve što su do kraja susreta uspjeli da naprave igrači Široko Brijega, jeste da su smanjili taj svoj zaostatak do konačnih 91:79.

Video: Helios - Široki 

Helios su do pobjede vodili Blaž Mahkovič s 24 i Austin Luke sa 17 poena, dok u se u redovima Širokog istakli Filip Kraljević sa 16 poena i Emmanuel Little s deset poena. O putniku u ABA ligu na kraju će odlučiti međusobni dvoboj dvije momčadi iz Slovenije, domaćeg Heliosa i Krke.

Video: Helios - Široki izjave trenera 
Kopirati
Drag cursor here to close