Igraju međusobno u Domžalama

Široki i Borac izborili završni turnir ABA 2 lige

Poznati su i parovi play offa ili turnira koji se Domžalama. Tamo se sastaju Helios Suns - Pelister Bitola, Borac WWIN - Široki, Krka – Sutjeska Elektroprivreda, odnosno Podgorica – Zlatibor Gold Gondola.
Sport / Košarka | 13. 03. 2023. u 00:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zaključen je i posljednji balon ABA 2 lige koji se proteklih dana igrao na Pecari. Momčad Širokog je još kolo ranije, pobjedom nad Osijekom osigurala plasman u play-off koji se igra od 12. do 16. travnja u slovenskim Domžalama.

Protiv Gorice je upisana i treća pobjeda, 88:78, na krilima Daishona Knighta koji je ubacio 24 poena uz 7 asistencija, Emmanuela Littlea (18 poena i 8 skokova), te Duje Brale (16 koševa i 8 skokova).

Što se tiče ostalih bh predstavnika, Borac je nakon poraza od Podgorice upisao dvije pobjede. Jedna je bila protiv TFT Mozzart Skopja 91:75, druga u susretu s Šenčurom 68:61. Sarajevski Sparsi su nakon dva poraza na kraju uspjeli savladati Vrijednosnice Osijek. Borac je na kraju imao isti omjer kao i Široko (9-4), dok su Sparsi ostali na tek dvije pobjede.

Poznati su i parovi play offa ili turnira koji se Domžalama. Tamo se sastaju Helios Suns - Pelister Bitola, Borac WWIN - Široki,
Krka – Sutjeska Elektroprivreda, odnosno Podgorica – Zlatibor Gold Gondola.

 

Kopirati
Drag cursor here to close