Rasplet u ABA 2 ligi

Široki protiv Borca u Domžalama

Vjerujem u svoju momčad i nadam se našoj dobroj borbi. Dat ćemo sve od sebe da ih pobjedimo i uđemo u polufinale", poručuje trener Velić.
Sport / Košarka | 12. 04. 2023. u 00:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas u Domžalama počinje završni turnir osam najboljih momčad ABA lige. U društvu najboljih osam nalaze se Podgorica, Zlatibor, Krka, Sutjeska, Helios, Pelister, te dva kluba iz BiH, HKK Široki Brijeg. U posljednjoj utakmici dana, od 21 sat upravo se sastaju Široki i Borac.

"Došli smo do cilja, odnosno do playoffa ABA 2 lige. Dao bih svima podjednake šanse u ovom doigravanju. U jednoj utakmici je sve moguće. Što se tiče naše utakmice s Borcem, očekujem neizvjesnu i zanimljivu utakmicu. Poštujemo Borac, to je momčad koja ima izuzetan broj mladih i talentiranih igrača. Vjerujem u svoju momčad i nadam se našoj dobroj borbi. Dat ćemo sve od sebe da ih pobjedimo i uđemo u polufinale", poručuje trener Velić.

"U Domžale smo došli sa željom da napravimo još bolju sezonu. Liga je jako ujednačena i svaka od momčadi ima svoje šanse. Fokus je samo na duelu sa Širokim Brijegom. Oni su odlično posložena momčad koja ima veliko iskustvo. Upravo je to njihova prednost u odnosu na nas koji gajimo drugačiji stil igre sa mladim timom. Vjerujem da ćemo maksimalno motivisani imati šta da prikažemo i potvrdimo da nam je mjesto u vrhu ABA 2 lige", kaže trener Borca iz Banjaluke Zoran Kašćelan.

Kopirati
Drag cursor here to close