Raspad sistema

HKK Zrinjski (opet) pred gašenjem: Ekipa ne postoji, Pepi Sport mu pokupio igrače

Mjesec dana prije početka nove klupske košarkaške sezone još se ne zna koju će ligu igrati HKK Zrinjski i hoće li uopće išta igrati.
Sport / Košarka | 08. 09. 2023. u 13:33 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prošle godine u ovo vrijeme HKK Zrinjski uspio je nekako izbjeći gašenje kluba, oformio je seniorsku momčad i igrao domaće prvenstvo. Ipak, tako nabrzinu sklepana momčad nije imala nikakve šanse i ekipa je ispala iz lige s omjerom 3-19.

U predstojećoj sezoni HKK Zrinjski bi trebao igrati Ligu Herceg Bosne, no i to je pod velikim upitnikom. Naime, mjesec dana prije nego što bi trebala krenuti liga mostarski klub nema ni ekipu, niti je počeo pripreme.

Kako piše portal MeridianSport svi igrači iz prošlosezonske slabašne ekipe otišli su u druge klubove, a čak trojica - Robert Soldo, Jeng Mansour i Filip Božić - prešli su u redove drugog mostarskog kluba, KK Pepi Sport, koji igra Ligu Herceg Bosne.

Prema tome, seniorska momčad ne postoji, o pripremama ni govora, a navodno klub nema ni novca za kotizaciju u bilo kojoj ligi. Ako bi HKK Zrinjski ostao bez ijednog klupskog natjecanja to bi praktično značio i kraj kluba koji je 2018. osvojio naslov prvaka.

Što se događa u klubu, ne zna se jer se nitko ne oglašava, a i zadnja obavijest na njihovim društvenim mrežama stara je oko pet mjeseci. 

Kopirati
Drag cursor here to close