Međunarodni turnir

KK Pepi Sport treći u Banja Luci

U izrazito neizvjesnoj i zanimljivoj utakmici za treće mjesto, ekipa KK Pepi Sporta, predvođenja Robertom Grizeljom i Urošem Grahovcem slavila je rezultatom 78:76 protiv ekipe Radničkog.
Sport / Košarka | 21. 08. 2023. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda kadetska ekipa Škole košarke Pepi Sport sudjelovala je na jubilarnom 20. Međunarodnom košarkaškom turniru "Radivoje Korać" u Banja Luci.

Foto: PR / KK Pepi Sport na turniru u Banja Luci

Pored ekipe Pepi Sport na ovom snažnom međunarodnom turniru sudjelovale su ekipe: KK Igokea, KK Sloboda Uzice, KK Radnički Kragujevac, KA 021 Novi Sad i domaćin ekipa KK Max Banja Luka.

U grupnoj fazi turnira, za dječake rođene 2007.godine i mlađe, ekipa je slavila protiv ekipe domaćina KK Max dok je u drugoj utakmici konačni pobjednik turnira ekipa Slobode bila bolja.

Foto: PR / KK Pepi Sport na turniru u Banja Luci

U izrazito neizvjesnoj i zanimljivoj utakmici za treće mjesto, ekipa KK Pepi Sporta, predvođenja Robertom Grizeljom i Urošem Grahovcem slavila je rezultatom 78:76 protiv ekipe Radničkog. U finalnom susretu ekipa Slobode iz Užica bolja je bila od ekipe Igoke.

Foto: PR / KK Pepi Sport na turniru u Banja Luci

Nagradu za najboljeg strijelca turnira osvojio je Uroš Grahovac iz ekipe KK Pepi Sport sa 69 poena u tri utakmice na turniru.

Foto: PR / KK Pepi Sport na turniru u Banja Luci

Ovakav uspjeh za Školu košarke Pepi Sport daljnji je motiv za rad ekipe koje se od ovog tjedna vraćaju treninzima, a svi oni koji žele da postanu članovi ŠK Pepi Sport sve potrebne informacije mogu pronaći na društvenim mrežama kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close