Ništa od spasa

HKK Zrinjski ispao iz lige

Mostarski Zrinjski završio je sezonu porazom u Tuzli. Nakon što je Sloboda slavila sa 104:94 definitivno je jasno da će Mostarci završiti kao posljednji.
Sport / Košarka | 13. 04. 2023. u 20:44 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Zrinjskog zahvaljujući dvije uzastopne pobjede došli su u situaciju da se ipak spase od ispadanja. Mostarci su u zadnjem kolu gostovali u Tuzli i eventualnom pobjedom mogli su se nadati da će Mladost izgubiti u svojoj dvorani, čime bi Zrinjski izbjegao posljednju poziciju.

No, ništa od toga. Sloboda je pobijedila sa 104:94 i tako zacementirala HKK Zrinjski na posljednjem mjestu. Sloboda je cijelo vrijeme vodila i na kraju došla do zaslužene pobjede. 

Asim Gutić je postigao 28 koševa, a Zoran Talley 22. Kod Zrinjskog je Dragan Džajić imao 22 koša, Šimun Kovač 18 poena i 10 skokova, a Robert Soldo i Ivo Ćavar dodali su po 15 koševa.

HKK Zrinjski tako završava sezonu s omjerom 3-19 i pošto ispada samo zadnji, seli se u niži rang. Međutim, u domaćoj košarci ništa nije definitivno, pa ne mora ni značiti da će HKK Zrinjski iduće sezone igrati drugu ligu.  

Kopirati
Drag cursor here to close