Želi promijeniti sliku o sebi

VIDEO I Irving: Želim promijeniti sliku o sebi

"Mnoge laži pričale o meni, a ja sam isključivo veliki košarkaški radnik. Želim promijeniti tu sliku o sebi. Mislim da je Dallas pravo mjesto za to i spreman sam od početka s Dončićem i cijelim Dallasom krčiti put prema NBA tituli, rekao je Irving
Sport / Košarka | 09. 02. 2023. u 09:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok se njegov bivši suigrač polako pakuje i sprema za Phoenix, Kyrie Irving je već odigrao prvu utakmicu za svoju novu momčad Dallasa. Kontraverzni košarkašje debitirao za Mavse protiv Clippersa u pobjedi 110:104.

Kako niije bilo Dončića na pakretu, Kyrie je odmah preuzeo ulogu prvog strijelca te je ubacio 24 poena za 37 minuta uz šut 9/17, četiri skoka i pet asistencija. Zubac je kod Clippersa postigao tek devet poena, koji nije moglo niti to što su imali tri igrača sa dvadeset ili više poena. Norman Powell (24), Terance Mann (21), Paul George (20).

Video: Kyrie Irving u dresu Mavsa 

Naravno da u ovom trenutku mnoge interesira kako će to izgledati na parketu kada se vrati Dončić.

"Ne, ja nisam nimalo zabrinut oko toga kako ćemo se slagati. Spreman sam koliko god mogu s njega skinuti pritisak. I ja želim biti vođa Dallasa, pored njega. No, ništa neću i nećemo raditi na silu. Samo želim igrati košarku, uživati u igri, uživati u talentu kojeg ima Dončić, ali i cijela Dallasova momčad. Želim igrati u klubu koji me slavi, a ne tek tolerira. U Brooklynu sam se vrlo često osjećao kao košarkaš koji nema poštovanja.

Isto tako su se mnoge laži pričale o meni, a ja sam isključivo veliki košarkaški radnik. Želim promijeniti tu sliku o sebi. Mislim da je Dallas pravo mjesto za to i spreman sam od početka s Dončićem i cijelim Dallasom krčiti put prema NBA tituli, rekao je Irving po dolasku. Dallas će Irvingu tijekom karijere biti četvrti NBA klub.

Karijeru je počeo u Clevelandu, s kojim je postao i NBA prvak 2016. godine, a potom je od 2017. do 2019. godine igrao za Boston i nakon toga u Brooklynu. U karijeri je Irving osam puta zaigrao na All Star utakmici, bio je MVP te utakmice 2014., a dvije godine ranije je ponio epitet najboljeg rookiea NBA lige.

Kopirati
Drag cursor here to close