'Šampioni srca'

Dalić, Mandžukić, Šuker i drugi na humanitarnom susretu za livanjske udruge

Mnoga velika imena sporta, glazbe i javnoga života, biti će gosti Livna toga dana, poručuju organizatori.
Sport / Flash | 02. 08. 2022. u 15:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Livnu će se održati nogometni kamp "Zlatko Dalić", za djecu uzrasta 9 do 14 godina na terenima NK Troglava u razdoblju od 8. do 10. kolovoza. Naime, Dalić je svoje prve nogometne korake napravio upravo na livanjskim Zgonima u dresu Troglava.

Mjesto je to početka Dalićevog nogometnog puta, a sigurni smo, tvrde organizatori, i buduće polazište nekim novim generacijama nogometaša Livna, ali i onih koji će biti sudionici kampa iz cijele BiH i Hrvatske.

"Zaista sam sretan i ponosan da se ponovno pokrenula nogometna priča u mom rodnom Livnu, da tu ima puno djece koja su aktivna, da se radi na povratku nogometa i da se Livno ponovno pojavi na nogometnoj karti. Posebno me raduje što će se ovim povodom okupiti kvalitetni treneri, te neka eminentna imena hrvatskog nogometa poput Jarnija, Šukera, Pletikose, da djeca uče od njih i da im oni budu primjer. Bit će to lijepa tri dana gdje će se djeca družit, učit i igrat. Nadam se da će prerasti u tradiciju, a svim polaznicima kampa želim uspjeh i nadam se da je sjajna nogometna karijera pred njima”, rekao je Dalić tim povodom.

Zlatko Dalić, aktualni izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, poznat po svojoj želji da pomogne, sa svojim prijateljima, Matom Bulićem, Jurom Krstanovićem, Ivanom Jolićem, Dubravkom Pervanom i gradonačelnikom Livna Darkom Ćondrićem, odlučio se za organizaciju humanitarnog glazbeno sportskog spektakla “ŠAMPIONI SRCA”.

Ovaj događaj održat će se 11. kolovoza u Livnu na stadionu NK “TROGLAV”, a započet će u 18 sati, i to nogometnom utakmicom "Humanih Zvijezda Hrvatske" protiv ekipe "Livna i prijatelja". Nastavak će biti bogat glazbeni program s početkom u 20 sati.

Mnoga velika imena sporta, glazbe i javnoga života, biti će gosti Livna toga dana, poručuju organizatori.

Nogometno umijeće pokazat će i sam Zlatko Dalić, ali i bivši vatreni, Davor Šuker, Ivica Olić, Marijo Mandžukić, Vedran Ćorluka, Stipe Pletikosa, Dražen Ladić, Antony Šerić, Goran Vlaović, Boris Živković, Mario Stanić, Joe Šimunić, Amir Kazić Leo, Slaven Knezović, Željko Mavrović i mnogi drugi.

''Za glazbeni dio večeri bit će zaduženi vrhunski glazbenici, pa smo sigurni da dobre zabave, plesa i veselja neće nedostajati. Atmosferu će zagrijati livanjska grupa Bolero, a potom će poznati Youtuberi Jure&Mate izvesti neke od svojih šala. Koncertni program otvara Dražen Zečić, nakon kojeg će redom nastupati, Tiho Orlić, Dalmatino, Mate Bulić, Željko Bebek, Jole, Ivana Marić, Amir Kazić Leo, Dijana Pavković i Teška Industrija'', navode.

Podsjećaju da je cilj ove humanitarne akcije prikupljanje novčanih sredstva za pomoć u radu udrugama “KAP LJUBAVI” iz Tomislavgrada i “PUŽ” iz Livna, kao i prikupljane pomoći za obnovu hrvatskog doma “Stjepan Radić” u Šujici.

Kupnjom ulaznice za humanitarni sportsko-glazbeni spektakl, tvrde, svatko ima mogućnost biti dio ove hvalevrijedne priče.

Ulaznice potražite na sljedećim prodajnim mjestima, u Tomislavgradu Eko Stridon d.o.o. (maloprodaja i veleprodaja), Caffe Street bar, Caffe bar Ćićko, Caffe & pizzeria Tomislavgrad, Caffe bar HNK Tomislav. U Šujici Caffe & pizzeria BMW, Caffe & restoran Blue Sky (BTG), Gostionica "Bistro Centar" - kod Pipe.

U Livnu Stadion NK Troglav 1918, Benzinska crpka Pavić, PC Ivanović, Caffe bar Black&White, COLT lounge bar. U Uskoplju caffe bar Peoples pub, te Caffe bar Tron, Donje Putićevo, Travnik. Pizzeria Venezia Novi Travik, i Caffe bar Miami u Prozoru. Ali ulaznice će biti dostupne i na sami dan događanja, na ulasku na stadion u Livnu.

Generalni sponzor događaja je Eko Stridon d.o.o iz Tomislavgrada, a podršku su pružili i Vlada Hercegbosanske županije, grad Livno, frapa Marina, Aminess, Livno bus i mnogi drugi.

''Svi putevi za dobro raspoloženje, navijačku atmosferu, i vrhunsku zabavu i provod, 11.08. vode upravo u Livno'', stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close