'Sfera 2021:Tehnologija betona''

Uskoro znanstveno stručna konferencija o tehnologiji betona

Konferencija na jednom mjestu okuplja struku i znanost, izlagače i predavače s područja regije, te nudi sudionicima mogućnost direktne komunikacije, uspostavljanja suradnje, te razmjenu znanja i iskustva, što je i krajnji cilj konferencije.
Sci-Tech / Znanost | 18. 10. 2021. u 14:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodna znanstveno stručna konferencija ''Sfera 2021:Tehnologija betona'' održat će se 2 i 3. studenog 2021 godine u Sarajevu, u Hotelu Hills.

Konferencija će okupiti regionalne predavače i stručnjake koji će govoriti o različitim tematskim jedinicama koje će se obrađivati. Teme su: Tehnologija betona, Beton u niskogradnji, BIM – Beton u suvremenom projektovanju konstrukcija, Beton u arhitekturi, Specijalne vrste betona, te Prefabrikovani AB elementi.

Predavače pogledajte na linku.

Na konferenciji se iznose regulative i standardi u oblasti tehnologije betona, prezentiraju dosadašnja iskustva u procesu izgradnje objekata, te preispituju znantsvena, i tehnološka dostignuća kao i profesionalna opredjeljenja u kontekstu proizvodnje i primjene materijala za spravljanje betona, njihove prednosti i uslovi za primjenu kao i mogućnosti za poboljšanjem. Cilj diskusije jeste razmjena znanja i iskustva u različitim oblastima inženjerstva, kao i otvaranje mogućnosti uspostavljanja međunarodne i domaće suradnje.

Sponzori konferencije su: Tvornica cementa Kakanj, Penetron, Sika, Širbegović Inženjering, Xypex i Pinky s.

Partneri, izlagači i prijatelji: Fabrika cementa Lukavac, TKK, Almy, BT3, Nexe, Transportbeton, Hering, Put Inženjering, Bossin, Baldinistudio, Rofix, Ro tehnologija, Binis beton, Doka, Simprolit, Orfej, Tehna, Teknoxgroup, Solidian, Inžinjerin1, Terakop, Duly.

Konferencija će se održati u skladu sa epidemiološkim mjerama koje su na snazi, ulaz je besplatan, a prijaviti se možete putem linka.

Konferencija na jednom mjestu okuplja struku i znanost, izlagače i predavače s područja regije, te nudi sudionicima mogućnost direktne komunikacije, uspostavljanja suradnje, te razmjenu znanja i iskustva, što je i krajnji cilj konferencije.

Organizator je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u suradnji sa Građevinskim fakultetom Sarajevo, Arhitektonsko građevinsko geodetskim fakultetom Banjaluka, te Institutom IGH iz Zagreba, navedeno je u priopćenju za javnost.

Kopirati
Drag cursor here to close