NAJAVA

Dobrodošli na FIT Coding Challenge, najuzbudljiviji događaj za sve zaljubljenike u IT!

U Mostaru se 1. i 2. lipnja na Fakultetu informacijskih tehnologija održava FIT Coding Challenge. O čemu se tu radi pročitajte u nastavku!
Sci-Tech / Znanost | 31. 05. 2023. u 21:20

Tekst članka se nastavlja ispod banera

01. i 02. lipnja postaju epicentar inovacija, kreativnosti i tehnološkog nadmetanja, a svi ste pozvani da budete dio ovog sjajnog događaja.

Ova jedinstvena prilika okuplja najbolje IT kompanije iz svijeta programiranja. Bilo da ste već iskusni programer, tek počinjete svoje putovanje ili jednostavno volite IT - FIT Coding Challenge je Vaš glavni cilj 01. i 02. lipnja.

Očekujte dva dana ispunjena adrenalinom, sajam zapošljavanja, panel diskusije  i još mnogo toga. Ova digitalna avantura donosi vam priliku da se suočite s izazovima najnovijih tehnologija, vidite genijalne inovacije i ispratite najnovije trendove.

Pridružite se vrhunskim stručnjacima, mentora i sudionicima iz cijelog svijeta koji dijele istu strast prema IT-u. Umrežite se, razmjenjujte ideje i učite od najboljih u industriji. FIT Coding Challenge nije samo natjecanje, već i prilika za stvaranje trajnih veza i izgradnju prijateljstava.

Dobrodošli u svijet FIT Coding Challengea, gdje digitalna transformacija postaje stvarnost. Pridružite nam se 1. i 2. juna i zajedno kreirajmo budućnost!"

Opširnije na stranicama Fit.ba

Kopirati
Drag cursor here to close