Odličan trik

Spielbergov novi horor serijal moći će se gledati samo kada padne mrak

Ovo je odličan marketinški trik – zahvaljujući informacijama o lokaciji mobilnog uređaja i izlasku i zalasku sunca, korisnici će moći gledati seriju samo kada padne mrak, a kada svane, epizode više neće biti dostupne.
Sci-Tech / Tehnologija | 12. 06. 2019. u 09:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Steven Spielberg priprema tako strašnu seriju da će se moći gledati samo kada padne mrak, a kada izađe sunce i svane novi dan, epizode više neće biti dostupne, sve do večeri.

Serijal After Dark bit će dostupan samo na nadolazećoj platformi za streaming Quibi i koristit će lokaciju pametnih telefona i informacije o zalasku i izlasku sunca na tim lokacijama kako bi otključali i zaključali epizode.

Riječ je o zanimljivom marketinškom triku koji će privući pažnju velikog broja korisnika, a odlična je to reklama i za Quibi koju su osnovali Jeffrey Katzenberg i Meg Whitman, javlja Zimo.co.

Quibi će prvenstveno biti namijenjen mobilnim uređajima i gledanju u pokretu i plan je da većina epizoda, odnosno poglavlja kako ih nazivaju u ovoj kompaniji traje između 7 do 10 minuta. Također, korisnicima će biti dostupni i filmovi, no za očekivati je da će oni biti puno kraći u odnosu na klasične filmove.

Kada se Quibi službeno pokrene u travnju sljedeće godine, mjesečna pretplata iznosit će 5 dolara, pri čemu će prije videosadržaja prikazivati kratke reklame, dok će mjesečna pretplata bez reklama koštati 8 dolara mjesečno.

U razgovoru za američke medije Katzenberg je rekao kako mu je Spielberg prišao i rekao: "Imam super strašnu priču koju želim napraviti" – a kako dugo vremena nije previše objavljivao, ovo se čini kao fantastična prilika za Quibi. Do sada je već napisao pet ili šest epizoda, odnosno poglavlja kako ih nazivaju na ovoj platformi te planira ukupno napisati 10 ili 12 takvih poglavlja.

Osim za Quibi, legendarni redatelj ima ugovor i s Appleom za čiji nadolazeći streaming servis radi novu verziju serije "Amazing Stories" te će biti zanimljivo vidjeti u kakvoj je Spielberg "formi".

Kopirati
Drag cursor here to close