Revolucionarna tehnika

Samsung Galaxy Z Fold2 stigao u BiH: Poznata i cijena

Samsung Galaxy Z Fold2, predvodnik treće generacije preklopnih telefona, od petka je moguće kupiti i u Bosni i Hercegovini.
Sci-Tech / Tehnologija | 17. 09. 2020. u 15:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samsung Galaxy Z Fold2, predvodnik treće generacije preklopnih telefona, od sutra je moguće kupiti i u Bosni i Hercegovini.

Riječ je o uređaju sofisticiranog dizajna, koji u potpunosti mijenja oblik budućnosti, zahvaljujući revolucionarnim performansama pametnog telefona, sklopivom staklu i bateriji koja traje čitav dan.

Z Fold2 idealan je za užurbani svakodnevni život i multitasking, sa nikad većim prednjim i impresivnim glavnim, unutarnjim ekranom.

Samsung Galaxy Z Fold2 korisnicima pruža potpuno novo mobilno iskustvo, uz unaprijeđene mogućnosti i značajne inovacije. Ono što karakterizira ovaj vrhunski uređaj je hrabar dizajn u kombinaciji sa naprednom tehnologijom izrade. Kada se otvori, Z Fold2 ima glavni ekran od 7,6 inča. Međutim, slanje elektronske pošte ili gledanje omiljenog sadržaja moguće je i bez otvaranja uređaja, zahvaljujući Infinity-O Cover Screen ekranu od 6,2 inča.

Dio novog dizajna ovogodišnje generacije preklopnih telefona je i šarka, koja se gotovo neprimijetno uklapa u kućište telefona sa CAM mehanizmom. Šarka na Galaxy Z Fold2 odlikuje se revolucionarnom tehnikom, modificiranim sustavom i izmijenjenom gustinom vlakana. Također, ovaj pametni telefon posjeduje i inovativnu tehnologiju čišćenja, kako se prašina i neželjene čestice ne bi zadržavale u prostoru između preklopnog mehanizma i kućišta.

Korisničko iskustvo uz pametni telefon kao što je Z Fold2 dostiže potpuno novi nivo, te je ovaj preklopni telefon izuzetno pogodan za sve koji vole multitasking.

Zahvaljujući Flex Mode funkciji, snimanje, fotografisanje i pregledanje sadržaja u realnom vremenu postaje znatno lakše, dok kamere na ovom uređaju posjeduju Pro Video, Single Take, Bright Night i Night Mode režime, što korisnicima omogućava da ovjekovječe svaki trenutak na vrhunski način.

Ovaj jedinstveni preklopni telefon bit će dostupan na lokalnom tržištu u mistično crnoj i mistično bronzanoj boji, po cijeni od 3.999 KM.

Više informacija o uređaju možete pronaći na https://www.samsung.com/ba/smartphones/galaxy-z-fold2/.

Kopirati
Drag cursor here to close