Apple Event

Predstavljen novi Apple Watch - ima jednu zanimljivu značajku

Novi Apple Watch dolazi i s naprednom opcijom koja će korisnicima pomoći da jednostavno pronađu svoj telefon.
Sci-Tech / Tehnologija | 12. 09. 2023. u 19:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Apple / Apple Watch

Predstavljena je nova serija Apple Watcha. Pohvalili su se novim s9 čipsetom. Riječ je o dosad najjačem čipsetu kojeg je Apple stavio u svoje pametne satove. Brži je i snažniji u odnosu na svog prethodnika.

Baterija, kažu, može izdržati cijeli radni dan, korisnicima se omogućuje bolja komunikacija sa Siri, ekran je svjetliji i bolje se prilagođava u uvjetima gdje je slabije osvjetljenje.

Novi Apple Watch dolazi i s naprednom opcijom koja će korisnicima pomoći da jednostavno pronađu svoj telefon.

Double tap

Predstavljena je i nova tzv. Double Tap značajka kojom korisnici mogu upravljati pojedinim funkcijama.

Radi se o pokretu pucketanja prsta. Naime, kako je predstavljeno u videu, kada korisnik dvaput pucne prstima, Apple Watch će to detektirati i obaviti određenu radnju, poput gašenja alarma ili odgovaranja na poziv.

Očekuje se da će predstaviti dva modela iPhone 15 Pro – jedan iPhone 15 Pro standardne veličine sa zaslonom od 6.1 inča i veći model iPhone 15 Pro Max sa zaslonom od 6.7 inča. Uz dva Pro modela, tu su i standardni iPhone 15 i iPhone 15 Plus, kao i Apple Watch Series 9 i Apple Watch Ultra druge generacije - plus Apple AirPods Pro druge generacije.

Boje novog Apple Watcha

Novi modeli Apple Watcha bit će dostupni za kupnju u ružičastoj, zlatnoj, srebrnoj, crnoj i crvenoj boji. Nema više kožnih remena zbog Appleove ekološke politike.

Apple službeno predstavlja novu liniju iPhonea 15 uz Apple Watch Series 9 i Apple Watch Ultra 2.

 

Kopirati
Drag cursor here to close