Braunov dizajn

Predstavljen Galaxy Z Flip sklopivi telefon

Po uzoru na uređaj u čiju čast je i organiziran, događaj je bio savršena kombinacija visoke mode i tehnoloških inovacija, predstavljajući vanvremenski stil i vrhunsku kreativnost oba brenda.
Sci-Tech / Tehnologija | 18. 02. 2020. u 14:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodeći mediji, influenseri i poznate osobe su prije nekoliko večeri imali priliku da prisustvuju ekskluzivnom, intimnom događaju u okviru ''Tjednu mode u New Yorku'', u organizaciji kompanije Samsung i vrhunskog modnog brenda Thom Browne.

Razlog za ovo okupljanje, u možda neobičnom spoju tehnologije i visoke mode, bilo je predstavljanje nove edicije Galaxy Z Flip sklopivog telefona, u bojama karakterističnim za čuvenog njujorškog dizajnera.

Tom Braun je u svijetu poznat kao dizajner koji je promijenio i osuvremenio uniformu današnjice - muško odijelo.

Preispitujući tradicionalne proporcije, Braunov dizajn dosljedno prenosi pravi američki senzibilitet, ukorijenjen u kvalitetnoj izradi i preciznim krojevima. Njegov zaštitni znak su konceptualne revije, koje privlače pažnju širom svijeta, zbog provokativnih i dramatičnih tema i postavki, a najnovija saradnja sa Samsungom nije ništa drukčija.

Foto: PR / Predstavljanje nove edicije Galaxy Z Flip

U cilju proslavljanja početka ove nesvakidašnje kolaboracije, gosti su prisustvovali i uživali u live performansu, nakon čega su mogli da i sami isprobaju ovu modnu ikonu među telefonima za sezonu 2020/2021.

Po uzoru na uređaj u čiju čast je i organiziran, događaj je bio savršena kombinacija visoke mode i tehnoloških inovacija, predstavljajući vanvremenski stil i vrhunsku kreativnost oba brenda.

Galaxy Z Flip Thom Browne Edition stvoren je za one koji se ne plaše da istupe i budu drugačiji – kao i za one koji žele da tehnologija koju koriste ostavlja isti utisak kao i njihova garderoba.

U središnju pažnje su štrafte u bijeloj, crvenoj i teget boji, prepoznatljive za brend Thom Browne, na modernoj šljunak sivoj osnovi. Sva kvaliteta i inovativne funkcije Galaxy Z Flip su i dalje prisutne, a uređaj dolazi u pakovanju sa specijalno dizajniranim Galaxy Buds+ slušalicama i pametnim satom Galaxy Watch Active2.

Ograničene količine Galaxy Z Flip Thom Browne Edition telefona dostupni su za naručivanje na odabranim tržištima, počevši od 14. veljače, na sajtovima Samsung.com i Thombrowne.com, kao i na NET-A-PORTER i MR PORTER, dok će službena prodaja početi u ožujku.

Kopirati
Drag cursor here to close